VALIKKO
5.7.2012 16:00

Yksi menolippu paikkaan nimeltä Pois, kiitos!

Ennen kuin kirjoitan ihanasta Pietarin kaupungista, on pakko tulla tänne huutamaan, että minulla on valtava matkustus kaipuu!

Olen nyt valmis lähtemään mihin tahansa! Tarkoitan sitä, mietin ihan tosissani, että olisiko joku maa tai paikka mihin en nyt haluaisin, enkä löytänyt sellaista mieleni sopukoista. En tarvitse myöskään lomaa, en ole väsynyt, haluan vain yksinkertaisesti vaihtaa maisemaa. Sisälläni oleva tunne on möykyn kokoinen ja se jollain hyvällä lailla puristaa rintaa, niin että on koko ajan valmiina, valppaana, ja ikään kuin jo lähdössä. Kroppani ja mieleni ovat valmiina etsimään oikeaa porttia lentokentällä ja katsomaan uusia maisemia nenä pitkällä. Tiedättekö sen tunteen? Kaipuun POIS, pois täältä missä olen nyt!

Olen selannut netissä välillä äkkilähtöjä ja innostunut niistä valtavasti (paitsi Bulgarian kultahietikoista, hah, olipa sittenkin yksi kohde, johon pääsemisestä en itse haluaisi maksaa, jos joku piffaa, niin sitten kyllä sinnekin lähden). Olen katsellut silmät kiiluen aurinkomatkojen kaupunkikohde-tarjouksia ja etsinyt kuukaudeksi asuntoa Pariisin keskustasta. Kadehdin myös Alexandra Alexista, joka asuu New Yorkissa. Minä haluan kaikkialle!

Mihinkähän tämä johtaa, että koko ajan on aivan liipasimen valmiina lähdössä matkaan, eikä kuitenkaan lähde mihinkään muualle, kuin Kotkaan, Ouluun ja jossain vaiheessa Tampereelle? Löydänköhän vielä itseni kaukokaipuisen pääni sekoittaman Ryanairin kentältä Tampereelta? Onko kellään kokemusta täyttämättömän pois pääsy-tunteen räjähtämisestä?!

Kommentit

  • AlexAlex

   Ihana blogi, keep going honey! It will all work out just as it should XoX
   Alexandra

   • rosita

    Kiitos kannustuksesta! Toivon todella pääseväni etelämmäksi kuin Kotka!

    Mä oon muuten ihan koukussa jopa noihin Suomi-tyttöjen uusintoihin 😀
    Next time when you’ll perform, no matter which country that’ll be, I’ll be in a first row!

  • rosita

   Kotkaan, nii-iii-iiiiiin! Ja sää vielä naurat siellä! 😀

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.