VALIKKO
20.7.2014 21:31

Yö Sokos Hotel Flamingossa – 10 tyttöä ja morsian

Tha-taa!

flamingo 023

Vietin ystävättärieni kanssa hirvittävän mukavat kaksi päivää tällä viikolla. Eräs meistä on menossa naimisiin kuukauden päästä ja juhlistimme asiaa yllättämällä hänet. Tuleva morsian houkuteltiin ovelan juonen avulla Sokos Hotel Flamingoon kymmenennen kerroksen huoneeseen, jossa olimme häntä vastassa Amerikan siskoa ja Mikkelin bestistä myöten. Yllätys onnistui täydellisesti! Flamingon ja Sir Einon henkilökunta puijasi mukana tyttöämme, joten suosittelen kaikille heidän huijauspalveluksiaan. Kiitos kovasti avusta!

flamingo 014

Tämän näkymän ohi ei voinut kulkea huudahtamatta joka kerta ”Vantaa!” Verrattain uusi Sokos Hotel Flamingo saa korkeutensa ansiosta tämänkin kaupungin maisemat paranemaan. Flamingo on erittäin siisti hotelli ja sopii mielestäni yhden yön viettopaikaksi hienosti. Hotellipippalot, kylpylä ja Jumbo ovat combo, joka näytteli meidänkin ohjelmassamme pääroolia. Tällä viikolla sattui olemaan hyvä sää, mutta parasta yhdistelmässä on se, ettei se ole riippuvainen auringonpaisteesta onnistuakseen viihdyttämään. Jos ajattelisin haluavani lomailla pääkaupunkiseudulla muuten vain, Flamingo tuskin olisi sijaintinsa vuoksi vaihtoehto. Turistina olisin kiinnostunut näkemään nimenomaan Helsinkiä, tuskinpa vain Vantaata. Jos taas olisin vaikkapa aasialainen Etelä-Eurooppaan matkaava turisti, voisin hyvinkin yöpyä lentokentän lähellä sijaitsevassa kylpylähotellissa pitkän koneen vaihdon ajan.

flamingo 020

Yövyimme yhdeksän tytön porukalla Flamingossa ja olimme varanneet kolmen hengen huoneet käyttöömme. Yllä oleva näky on Flamingon helmestä – mukavasta kolmannesta vuoteesta. Vuode on integroitu näppärästi seinälle, jonne sen voi nostaa pois tieltä kekkeröimisen ajaksi. Patja oli sopivan kova ja vuode tukeva. Lisäksi se muistuttaa hyvin paljon Ruotsin laivojen sänkyjä, joten kaltaiseltani risteilyfanilta assosiaatiosta irtosi lisäpointseja.

flamingo 027

Toinen Flamingon helmistä on ehdottomasti aamiassalin suklaafondye! Suklaasuihkulähteen vieressä oleva kyltti väittää sen olevan osa lasten aamiaispöytää, mutta kyllä suklaakuorrutettu vaahtokarkki käy kolmekymppisellekin aamiaisjälkkäriksi. Muuta hyvää aamiasella olivat marjasmoothiet ja take away-kahvimukit. Moitteita seurueeltamme annettiin paistetun pekonin ja croissanttien puuttumisesta. Lentokenttätyöntekijänä olin hiukkasen pettynyt, sillä aamainen muistutti lähes kaikilta osin Cesar´s-nimisen Helsinki-Vantaalla sijaitsevan lounasraflan buffet-aamiaista. Olisin toivonut näin lomapäivää hotellissa viettäessäni saavani jotain muuta ja ennenkaikkea erilaista. Sula suklaa kuitenkin paikkasi tilannetta sen verran, etten väsymyspäissäni luullut tulleeni työvuoroon!

flamingo 030

Kylpylässä taidan käydä joskus uudemman kerran blogiani silmällä pitäen ja kirjoittaa siitä tuonnempana. Kylpylässä oli sekä rentouttavaa että hauskaa, kannattaa mennä sinne ystäväporukalla! Toisten tsemppauksen ansiosta minä ja laulajaystäväni uskalsimme laskea kypärät päässä kumirinkulaliukumäestä, ja turkulainen arkajalka meni lopulta varmaan kuusi kertaa vihreästä korkeasta liukumäestä! Iik!

Juhlamme sisälsivät kylpylän jälkeen morsiamen stailausta Jumbon Vilassa erittäin asiantuntevan Linda-myyjän kanssa, illallisen Neronessa Punavuoressa, Karaokea ja kaikkea hauskaa. Meillä oli niin mukavaa! Oma henkilökohtainen h-hetkeni perjantaina oli, kun eräs lempparibloggareistani, 5 inch and upin Sandra sattui tiellemme ja otti porukastamme hienon ryhmäkuvan. En kuitenkaan jaa kuvaa täällä suojellakseni ystäviäni hallitsemattomalta nettijulkisuudelta, jota Angatassa esiintyminen aiheuttaisi varmasti. Sen sijaan saatte nähdä tämän tunnelmallisen Polaroid-kuvan:

flamingo 015

Mulla on parhaat kaverit!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.