VALIKKO

Anna Eveliina

13.4.2018 17:41

Näillä vinkeillä napostelu haltuun

Mä oon just se ihminen, joka rakastaa ruokaa ja syömistä. Mä oon just se, kellä tekee mieli jatkuvasti napostella jotakin, kun katsoo tv:tä tai on tietokoneen ääressä. Mä oon just se pahin herkkuperse. Aina ei voi kuitenkaan herkutella, eikä liiallinen napostelukaan hyvää tee. Pienillä kikoilla onnistun (välillä) taltuttamaan herkkuhimon.

Se kaikista tärkein, se kaikista kuulluin lause: Syö säännöllisin väliajoin. Mutta tämä on totta, vähemmän tekee herkkuja mieli, kuin syö tarpeeksi ja säännöllisesti. Riittävä veden juonti. Sama homma.

Valitse paremmin. Karkkipussin, suklaan, jäätelön voi vaihtaa makeisiin hedelmiin, jotka vie makeanhimoa pois. Dippikasvikset ja hedelmäsalaatti on mun suosikkeja.

 

Keksi tekemistä, pahimmat napostelut iskee juuri tv:n ääressä. Tee jotakin muuta, siivoa tai käy lenkillä niin himot unohtuu.

Ole armollinen, välillä voi herkutella.

Kommentit

 • Nimetön Henna

  Mä oon kans ihan hirvee syömään herkkuja. Tilanne meni ihan överiksi intissä, missä sokeripitoisia juomia ja herkkuja syötiin päivittäin. Kun sitten kotiutu, jäi tapa myös siviiliin. Nyt lähes vuos myöhemmin oon päässyt hieman tavasta eroon, mutta herkkuja menee ihan liikaa. Pitäisi ostaa rohkeammin hedelmiä kotiin ja tehdä vaikka valmista hedelmäsalaattia niin olisi valmiina, kun pahin herkkuhetki tulee päälle 🙂

   0
  • Anna

   Mä niin ymmärrän mistä sä puhut! Mulla menee kausittain, välillä syön liikaa ja välillä pystyn helposti sanomaan herkuille ei. Rohkeasti vaan hedelmähyllylle, tuoreet hedelmät on niin herkullisia! Mä oon jäänyt kiiveihin ihan koukkuun.

    0
 • BöH

  Irtokarkit autotallissa. Sieltä käyn hakemassa 0-2 kertaa päivässä niitä kourallisen (= 4-6 kpl)…:> Täysi pussillinen riittää helposti 2-3 viikkoa…:)

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.