VALIKKO

Anna Eveliina

11.7.2018 19:40

Opi päästämään irti

Asioilla on oma aikansa, jossain kohtaa ne tulevat tiensä päähän. On aika luopua, päästää irti. Luopuminen ei aina oo helppoa, se aiheuttaa ajottain kipua ja surua, mutta se kuuluu irti päästämiseen. Vaikka luopuminen ajoittain tuntuu kurjalta, ei se välttämättä ole huono asia. Kun päästää irti, tulee enemmän vapautta ja tilaa uusille asioille. On mahdollisuus uusitua, puhdistautua.

Toisinaan on hyvä pitää siivoushetkiä oman pään sisään ja miettiä mitkä asiat ovat itselle tärkeitä, mitä haluaa elämältä, mitkä asiat ovat turhia. Aina se ei ole helppoa, eikä se välttämättä ole mikään parin minuutin, tunnin tai päivän juttu. Itseäni ainakin auttaa kirjoittaminen. Kirjoitan niin unelmiani ja tavotteitani sekä huolia ja murheita, oikeastaan vähän kaikkea. Kun nään mustaa valkoisella on helpompi järjestellä asioita, voi suunnitella matkaa kohti unelmia tai heittää murheet pois, ja todeta kuinka turhia ne olikaan.

Toisinaan on asioita, jotka osittain jää tiedostamatta elämäämme, vaikkei ne välttämättä palvelisikaan meitä enään. Itselle tästä ainakin tulee mieleen jotkut ihmissuhteet. Ihmissuhteet, joissa pidetään yhteyttä harvoin, joka sekin on vähän pakonomaista. Tunne, että on velvollisuus kysyä kuulumisia, vaikkei olisikaan. Ympäroi itsesi ihmisillä joilla on oikeasti merkitystä. Niillä joita näet, joita aidosti haluat tavata ja jotka haluavat tavata myös sinua.

Päästä irti asioista, jotka ei anna mitään sinulle.

Muunmuassa näistä aion päästää irti: 

  • Kielteisistä tunteista omaan kroppaan, omiin kykyihin, omaan itseeni.
  • Muiden mielipiteiden kuuntelemisesta.
  • Yksinjäämisen pelosta.
  • Painajaisista stressaamisesta.
  • Kaikesta turhasta krääsästä.
  • Turhista ihmissuhteista.

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.