VALIKKO

Anna Eveliina

14.5.2018 15:16

Parasta just nyt part 2

Mulla on aivan loistavan enrginen olo tällä hetkellä. Tää kevät on mennyt hirveetä vauhtia eteenpäin ja kesä on melkein täällä. Ulkona on helle. Paljon jännittäviä juttuja on tapahtumassa, joista ei vielä uskalla puhua. Tällä hetkellä oon fiiliksissä näistä asioista.

Valosat illat, siis valoa on vaikka kuinka myöhään vielä. Ihan parasta ajella auringonlaskussa kotio päin. Jotenkin ei tekisi edes mieli mennä nukkumaan, kun haluaisi nauttia hyvästä säästä ja kavereista. Mutta pakko nukkua, että jaksaa töitä painaa.

Mansikat, kesän ekat mansikat syöty. Ei tosin kotimaisia, mutta kuitenkin. Oli vain pakko päästä ostamaan mansikoita ja syödä niitä puiston penkillä. En malta odottaa tuoreita ja kotimaisia mansikoita. Mansikat on parhaita!

Iltakävelyt, rentouttavat iltakävelyt, saa tuulettaa ajatuksia ja purkaa päivän asioita ja jättää ne lenkkipolulle. Nukahtaminenkin on helpompaa, kun ei niin kauheasti stressaa. Iltasin on niin ihanaa, on lämmin, mutta ei liian paahtava. (Kiitos myös hyttyset ovat heränneet).

Extempore -ajelut, siis aivan normaalisti käytiin kahvilla huoltoasemalla, ja yhtäkkiä löydettiin itsemme 50km päästä rantakuppilasta siiderillä. Aivan parasta, kesäiltoina ajella ihan extempore ja käydä uusissa paikoissa.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.