VALIKKO

Anna's Journey in America

17.2.2016 01:56

Aina odotettu viikonloppu

Mulle, kuin myös varmaan monille muillekin viikonloppu on semmonen juttu, mitä odottaa aina vaan enemmän ja enemmän. En tarkota, että arki olis kurjaa, en ollenkaan, mutta viikonloput on vain muodostunut kerta toisensa jälkeen niin hauskoiksi, ettei millään malttais odottaa!

Ikinä ei tiedä, mitä sitä ohjemlassa oikeen tulee olemaan kun perjantaina kahden maissa viimeinen treeni viikolle on pulkassa. Musta se on ihan mukavaa, että rankan viikon jälkeen ei oo mitään ihmeellistä kalenterissa. Älkää ymmärtäkö väärin, kyllä mä teen kaikenlaisia kivoja juttuja viikonloppuisin, mutta enemmänki spontaanisti! Esimerkiksi välillä mennään katsomaan Piedmont Parkkiin tennistä, lähetään shoppailemaan, mennään ruokamarkkinoille, käydään leffoissa, bongataan uusia ruokamestoja ja hengailaan kamujen kanssa! Mistä päästäänkin mun viime viikonloppuun, kun käytiin katsomassa tennis matseja, käytiin kivassa ravintolassa ja vietettiin rentoa superbowl-hengailuiltaa.

Ajattelin antaa tällä kertaa kuvien puhua enemmän puolestaan, joista näkee mitä kaikkea mä oon täällä viikonloppujen lomassa puuhaillut. Aloitetaan tietysti ruualla!!! Tässä kivoja raflaamoja mitä viimeaikoina oon bongannu ja minne on kyllä pakko päästä piipahtamaan uudestaan.

IMG_6520

IMG_6575

IMG_2967

IMG_6589

IMG_6610

IMG_6259
IMG_6557

Mun viikonlopun kohokohtia on oikeesti ne hetket, kun löytää uuden söpön kahvilan tai ravintolan! Atlantassa on niiiiin paljon ruokapaikkoja, että on jopa vaikeeta löytää uusia lemppareita ja siks tuleekin mentyä samoihin paikkoihin. Tein kuitenki itelle ATL FOOD bucket-listan, mistä oon jo rastittanu viisi (ja listassa on noin 50 mestaa ups…), että välttyis liialliselta suosikkien kulutukselta.

Tykkään myös kokkailla ite ruokaa kämpillä, kun viikonloppuisin on enemmän aikaa! Tein pari viikkoa sitten ihka ensimmäisen raakakakun ja väsäsin myös innostuksesta raakaruokia kohtaan raakapatukoita. Super-bowl-iltana leivoin mun kämppiksen kanssa pizzaa meijän lentopallo-jefu famille.

IMG_6494

IMG_6498

IMG_6540

IMG_6166

IMG_6168

Vaikka ruoka onkin hyvää ja suuri innostuksen kohde, sen tekee vielä paremmaksi hyvä seura! Oon saanut ihan huippu kamuja niin joukkueesta kuin sen ulkopuoleltakin! Suomen kieltäkin pääsee käyttämään viikoittain, kun treffasin hauskan sattuman kautta kahden suomalaistypyn kanssa tän lukukauden alussa.

IMG_6510

IMG_6519

IMG_6414

IMG_3603

IMG_3669

IMG_6419

Tässä pieni kurkkaus miltä mun viikonloppu näyttää. Aina ei ole näin paljon tekemistä ja joskus taas tuntuu ettei aika riitä silloinkaan! Tylsyydestä ei joudu kyllä paljoa kärsimään, sillä joskus on myös ihan kiva hengähtää ihan itsekseenkin.

Mä lähden kohta spinning-tunnille ja sen jälkeen tuun kämpille kokkailemaan lehtikaalisipsejä ja suoersmoothieita. Leppoisaa viikkoa kaikille!

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.