VALIKKO

Anna's Journey in America

18.1.2016 07:25

And Here It All Starts

Mulla on ollut tarkotus alottaa bloggaaminen jo siitä asti kun oikeestaan muutin jenkkeihin, eli viime elokuussa, mutta nyt sain kuitenkin vasta aikaseks (new year, new me I guess). Monet niin kaverit kuin puolitututkin on kysellyt kuulumisia, joten aattelin että tänne voin kirjotella fiiliksiä arjesta ja mistä sitten ikinä lieneekään.

Oon kotoisin Jyväskylästä, mutta muutin jo 15-vuotiaana kotoa pois Kuortaneelle lentopallon takia treenaamaan valmennuskeskukseen nuorten maajoukkueen mukana ja samalla kävin myös lukion siellä. Sain lakin päähän viime keväänä ja syksyllä muutinkin jo tänne osavaltioon nimeltä Georgia ja sen pääkaupunkiin Atlantaan, missä metropolialueella on noin 5.4 miljoonaa asukasta (aika hauska maisemanvaihdos lukiosta yliopistoon). Muutin siis tänne jenkkeihin lentopallon perässä myöskin. Pelaan yliopistossa nimeltä Georgia State Univeristy, joka sijaitsee aivan Atlantan keskustan ytimessä. Pellot ja traktorit on siis vaihtunu lukioajoilta pilvenpiirtäjiin ja metroihin. Koulujen kooissakin on aika huimaavat erot, sillä vajaat 300 oppilasta on vaihutnu noin 35 000 tuhanteen opiskelijaan. Onhan tää kaikki ollut aika hullua ja uusia asioita on pitänyt sulatella aika pienessäkin ajassa, mutta mä nautin elämästä ihan täysillä!

IMG_2627 IMG_2625-001     IMG_2713 IMG_2714  IMG_2626

Tää on näkymä mun huoneen ikkunasta, iltasin sen on vielä kivempi kun valot syttyy kaikkialle!

IMG_2923  IMG_3121-001

Meidän joukkue pelaa Division ykköstä, mikä on korkein yliopistosarja jenkeissä. Lentopallon ystäville avarran, että taso tässä kyseisessä sarjassa vaihtelee euroopan huippuliigoista Suomen 1-sarjaan. Meidän tiimi on noin puolessa välissä sarjataulukossa (missä on yli 300 joukkuetta) ja vastaa aikalailla Mestaruusliigan tasoa.

IMG_2700

IMG_2880

IMG_2698IMG_2567-001

Tässä pieni ”esittely” musta ja mun blogista. Ajan myötä alan bloggaamaan tietysti enemmän ja kirjotan lisää mun elämästä. Ite oon tosi innoissani tästä ja toivottavasti kiinnostaa muitakin!

 

 

Kommentit

  • Mika Laurio

    Tsemppiä Anna pärjäät varmasti sielläkin!

     0
  • Henna Saarela

    no mutta hei ja terveisiä Rome GA 😉 itsekkin kirjotan tänne blogia nimeltä elämää etelävaltiossa!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.