VALIKKO

Anna's Journey in America

4.8.2016 16:22

Vesileikkejä kaupungin keskellä

Mun tekstithän alkaa kohta muistuttaa kaupunki-esitevihkosia, mutta alkakoon, mä vaan haluaisin kaikki sieltä Suomesta vierailemaan mun mahtavaa jenkkikotia, sillä tämän luettua viimeistenkin epäröijien sydämet sulaa 😉

Matkattiin eilen mun joukkuekaverin ja varmasti yhden läheisimmiksi muodustuneeksi ystäväksi Shaén kanssa ihan mielettömään paikkaan nimeltä Roswell Mill Waterfall Trail & Park. Oltiin molemmat vain kuultu, että parinkymmenen minuutin ajomatkan takana sijaitsee ihan mieletön luonnonpuisto, missä on kauniita vesiputouksia ja patikointireittejä. Patikoinnille oli aivan liian kuuma, joten yhtä mieltä päätettiin suunnistaa suoraan vesiputoksien ääreen.

Päästiin perille ja oih, en ole kyllä eläessäni nähnyt mitään niin kaunista luonnossa. Näky oli aivan uskomaton ja niin kaunis, että meillä meni ainakin 15 minuuttia silmät pyöreinä ihastellessa sitä kuvan kaunista näkyä.

IMG_3701

IMG_3730

IMG_3703

IMG_3702

IMG_4057

Kuvat ei tietenkään tee oikeutta sille, kuinka upealta siellä oikeasti näyttikään, mutta pieni aavistus siitä, mistä minä oikein hehkutan. Mun mielestä aika mieletöntä tässä paikassa on se, että se sijaitsee oikeasti 20 minuttin ajomatkan päästä downtownista, mikä on täynnä korkeita rakennuksia, betonia, asfalttia ja teollisuutta. Silti, tämmöinen luonnon takaama keidas löytyy kirjaimellisesti keskeltä kaupunkia niin viattomana ja täynnä luontoa ihastelevia ihmisiä.

IMG_3948

IMG_3752

IMG_4155

Ihmisiä oli liikenteessä melko paljon, mikä hieman ihmetytti, sillä täällä on alkanut jo peruskoululaisilla ja lukiolaisilla koulut, mutta kaipahan niitä ihmisiä on täällä sen verran, että minne ikinä meneekään, aina on porukkaa. Toiset makoili kivillä polttaen nahkojaan, lapset leikki vesirenkailla ja laski koskea alas, toiset hieroutti niskojaan vesiputoksen alla ja osa nautti auringosta riippumatoissa. Me uitiin, syötiin eväitä, napattiin kuvia, makoiltiin kivillä ja käppäiltiin kiviltä toisille (mikä oli melko haastavaa, sillä kivet on tosi tosi liukkaita. Ensi kerralla jonkunnäköiset uimatossut mukaan ;D).

Aivan mieletön päivä siis takana uudessa lempparipaikassa, minne tulee mentyä varmasti uudestaan. Vielä viikonloppu edessä näin ”kesälomalla” ja maanantaina muutetaan koko joukkue hotelliin ja aloitetaan pre-season. 26.8 ensimmäinen peli, joten ei kauaakaan, kun toinen lentopallokausi Amerikassa starttaa! En malta odottaa! Sitä ennen nautin viikonlopun pitkitsä yöunista ja aikatauluttomista päivistä 😉

Hauskaa jo häämöttävää viikovlopun alkua kaikille, eikös sielläkin pikkuhiljaa suunnata kouluihin ja kesälomat alkaa olla lusittuina? Näin se aika lentää taas kerran 😉

IMG_1307

IMG_1276

IMG_1345

IMG_1344

 

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.