VALIKKO
4.1.2016 23:41

ANNUKAN AURINKOISET – kuka, mitä ja miksi?

Hei! Olen Annukka, intohimoinen tekijä ja armoton käsilläajattelija. ’Annukan aurinkoiset’ kertoo siitä, mitä olen saanut aikaiseksi niinä hetkinä kun ei olisi ollut pakko tehdä mitään. Koska tekemättäkään en osaisi olla!

Alun perin ’Annukan aurinkoiset’ on perustettu omaksi työpäiväkirjaksi, sittemmin siitä on muodostunut virtuaalinen kotini. Tähän saakka se on sijainnut toisaalla, mutta nyt blogimuuton yhteydessä haluan toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi tee-se-itse -maailmaani!

annukanaurinkoiset2

Ompelukone, saha, virkkuukoukku, ruuvimeisselit, hiomakone, betonisäkki, matonkudevyyhti, kasa peltipurkkeja, tyhjät tölkit, pitsiliinat ja -nauhat, skumppapullon korkit, vanhat astiat, maalisuti, ylijäämälankut, kuittipaperi, rullaverhot… you name it! Käsityö- tai kuvataidealan koulutusta en omaa, mutta innostuneisuutta, ennakkoluulottomuutta ja kokeilunhalua sitäkin enemmän. Jos jotain en ole kokeillut, sen aika todennäköisesti tulee vielä! ’Annukan aurinkoiset’ on puhdas DIY-blogi, joten kaikki mitä täältä löydät, on takuuvarmasti itse tehtyä.

annukanaurinkoiset1

Miksi sitten tehdä itse? Siksi, että käsillä tekeminen on parasta terapiaa. Luovuus, pinnan alla kupliva inspiraatio, innostus, onnistuminen ja oman kädenjäljen näkeminen. Niillä saa aikaan merkityksellisiä asioita. Iloa, onnea, onnistumisen kokemuksia ja lisää uusia oivalluksia. Toivon, että onnistun jakamaan kanssanne osan siitä ilosta, jonka itse käsillä tehden saan.

Postauksen kuvat ovat poimintoja vuoden 2015 DIY-töistä. Koska ’Annukan aurinkoisilla’ on blogihistoriaa takana jo lähes viisi vuotta, on noihin vuosiin mahtunut useita mainitsemisen arvoisia töitä. Niitä nostelen myös tänne nähtäväksenne, kaiken sen uuden DIY-jutun lisäksi tietenkin.

Kommentit

 • Liisa

  Täältä löytyy toinen DIY-ihminen! Odotan innolla juttujasi. 🙂

   0
 • Annukka

  Kiva että löysit tänne! Pidetään DIY-lippu korkealla! 🙂

   0
 • marjaana

  Tosi kivannäköistä ja oloista! Mahtavaa päästä matkaan mukaan!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.