VALIKKO
6.10.2016 11:34

Babushka roses

babuskarosescolleget2

babuskarosescolleget3

babuskarosescolleget

Babushka roses. Tuo hämmentävän suosittu, ysäriviboja herättelevä kangaskuosi. Kaunista suomalaista suunnittelua, mutta yksiväriseen tai hillittyyn kuvioon tottuneelle visuaalisesti tarkalle ihmiselle hieman isompi pala pureskeltavaksi.

Jokainen joka on ysärinsä elänyt muistaa ne välihousuina toimineet puuvillaiset kukkakalsarit (joita nykyään leggingseiksi kutsutaan) ja väljät suoralinjaiset printtipaidat. Siihen aikaan pakko saada, nykyään mieleen juolahtaa olisiko muuta tarjolla? Aika toistaa itseään ja niin kävi tässäkin tapauksessa – legginssit ovat tulleet jäädäkseen ja kukkakuosit elävät uutta kukoistuskauttaan. Ei olisi itselle tullut mieleenkään, joten onnea on omat kuusivuotiaat jotka pitävät kartalla siitä mikä nykyään on in ja mitä ei kannata edes harkita. Ja onhan tuo kuosi nyt aivan ihana!

Blogiani pitempään seuranneet tietävät että ompelutaipaleeni käynnistyi kunnolla lastenvaateompelun myötä. Nykyään blogi on kuitenkin kovin hiljainen mitä lastenvaatteisiin tulee. Mitä tapahtui? Sanotaanko vaikka niin, että jossain vaiheessa tarjonta ei enää kohdannut kysyntää, ja tuotanto pistettiin ennalta määrittelemättömäksi ajaksi jäihin. Kunnes kerran, kuukausien jälkeen, kuului kysymys: ”Äiti, voisitko sä ommella mulle paidan?”

babuskarosescolleget7

babuskarosescolleget4

Ja tässä sitä ollaan – kukkakuosin äärellä, väljässä collegepaidassa. Lippa vinossa, tennarit jalassa. Salaa pidän peukkuja että paidat tulisivat oikeasti käyttöön saakka, alku ainakin on lupaava.

Kankaat: Ommellinen
Kaava: Ottobre 4/14 ’Mushroom’

 

 

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.