VALIKKO
18.8.2016 09:06

DIY riippuva vaaterekki

diy vaaterekki4

diy vaaterekki6

Tyttöjen juttuja – hulmuavia helmoja, rimpsuja, pastellisia mekkosia. Aamulla päälle pinkki mekko, iltapäivällä vaihdetaan violettiin. Illalla tyllihame ja kimalletossut. ”Äiti, nämä vaatteet ovat niin kauniita, voidaanko laittaa ne kaikki esille?”

diy vaaterekki2

diy vaaterekki7

diy vaaterekki5

Lattiatilaa ei lastenhuoneessa ole liikaa, joten omilla jaloillaan seisova vaaterekki ei meillä tullut kysymykseen. Sen sijaan varastosta löytyvä harjanvarsi ja narunpätkä saivat tärkeän tehtävän toimia arvon neitokaisen kauneimpien vaatteiden ylimpinä kantajina. Viidentoista minuutin tee-se-itse -sisustusratkaisusta muodostui samalla prinsessaleikkien näyttämö, pukeutumistila jossa kaunistaudutaan, vaihdetaan asua ja valmistaudutaan tärkeisiin juhliin. Onhan tuossa pientä mielleyhtymää tämän hetken trendikkäisiin walk in -closetteihinkin, ja mikä parasta, neitokainen pääsee itse mielekkäällä tavalla harjoittelemaan vaatteistaan huolehtimista. Ja hyvin huolehtiikin! Toisaalta kukapa ei huolehtisi, kun kyseessä on rakkaimmat mekkoset!

Kommentit

 • Iisa

  Voi miten ihana idea! Varmasti mieluinen ratkaisu sekä äidille että tyttärelle ❤️

   0
  • Annukka

   Kiitos Iisa! Tytölle varsin mieluinen kyllä, ja äidillekin erityisesti ratkaisun helppouden ja edullisuuden vuoksi. Veikkaan että ei mene pitkään kun neitosen mielessä on jo joku uusi sisustusviritys… 😉

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.