VALIKKO
10.1.2016 23:21

DIY treenitoppi

treenitoppi diy2

treenitoppi diy

Tammikuu. Uusi alku. Aika lunastaa vuodenvaihteessa tehdyt lupaukset, valloittaa kuntosalit ja pistää elämäntapa remonttiin. Hankkia uusi harrastus ja päheät releet! Tai jos sattuu olemaan ympäri vuoden yhtä hurahtanut liikkumaan kuin allekirjoittanut, pelkkä treeniasun päivitys riittänee herättelemään lomalla torkahtaneen liikuntakärpäsen.

treenitoppi diy3

Uuden treenitopin hankkiminen voi olla yllättävän helppoa ja nopeaa. Pieni ajatus siitä millainen hyvä urheilutoppi voisi olla, pari olemassa olevaa toppia malliksi ja kangaskaupasta pätkä mahdollisimman energisen väristä lycratrikoota riittävät. Kaavan saa kopioitua vanhoista hyviksi havaituista vaatteista jotka istuvat mukavasti ja antavat riittävän liikkumaväljyyden. Lycra ei purkaudu, joten huolittelut voi unohtaa. Neljä saumaa, ja toppi on valmis.

treenitoppi diy5
Vaatteen, urheiluvaatteenkaan, itse tekemisen ei tarvitse olla hankalaa. Suurempi on uskaltamisen kynnys. Aivan kuten liikunnan aloittamisessakin pitkän tauon jälkeen. Osaanko, pärjäänkö, uskallanko? Usko pois – uskallat. Minäkin uskalsin!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.