VALIKKO
11.1.2016 22:57

Kun ajattelee käsillään

meikkipussielixia3

meikkipussielixia2

Kun ajattelee käsillään, ne toimivat taukoamatta. Rypistävät, hipeltävät, rullaavat, taittavat, kiertävät, katkovat. Varsinkin, jos pitää seistä paikallaan ja odottaa, kuten nyt vaikka esimerkiksi ennen ryhmäliikuntatunnin alkamista.

Kun ennen jokaista jumppaa ajatuksissaan ryttää, rullaa, taittaa ja hiertää lappunsa lukukelvottomaksi, saa osakseen huvittuneita katseita. Ja kun sitä toistaa riittävän pitkään, saa pilke silmäkulmassa esitetyn ehdotuksen ”sähän voisit tehdä noista lapuista seuraavaksi vaikka iltapuvun!”. Bingo! Ehkei sentään iltapukua, mutta jos jotain kuitenkin..

 

meikkipussielixia7

meikkipussielixia6

meikkipussielixia5

meikkipussielixia4

Parin kuukauden ajan keräsin omat lappuni ryhmäliikuntatunneilta. Ostin kristallimuovia ja vetoketjun. Kristallimuovi toisessa ja kuittipaperille tulostetut laput toisessa kädessä mieleeni juolahti kaukaisesti muovin ja kuittien yhteensopivuus, ja päätin varmuuden vuoksi kopioida kuitit tavalliselle tulostuspaperille. Laput ompelin yhteen kristallimuovin kanssa, jonka jälkeen kokosin ja vuoritin pussukan normaalisti. Nyt löytyy treenikassissakin meikkipussi, ja se jos mikä on takuuvarmasti mätsätty kuntokeskuksen väreihin ja omiin suosikkitunteihin!

PS. Arvatkaapa vaan oliko vaikeaa olla ryttäämättä, rullaamatta ja taittelematta tähän projektiin tulevia lappusia? Auts!

 

Kommentit

 • Päivi

  Onpahan hauska! 🙂 Mulla ei olis kyllä pienet lippulappuset säilyny taittelematta/rypistelemättä 😀

   0
  • Annukka

   Eikö oo vaikeaa olla rypistelemättä niitä?! Todellinen itsensäylitys jos se onnistuu…

    0
 • Rosita

  Sää oot täällä! 🙂 Luin sun blogia bloggerin puolelta jo ja voi terve, en voi muuta sanoa. Itse kun olen aivan täysi nolla käsitöiden kanssa, niin tuntuu käsittämättömältä käsitaidolta kaikki, mitä teet!

   0
  • Annukka

   Täällähän minä sivukonttorini kanssa! Kun koko ikänsä näpertää, saattaa joskus onnistuakin. 😉 Kiitos kivoista sanoistasi!

    0
 • Pia Tuononen

  Tuollainen olisi hauska tehdä myös jostain postin vuoronumerolapuista 😉

   0
  • Annukka

   Postin vuoronumerolaput on hyvä idea! Leffaliputkin toimis varmasti hyvin, tai sitten ihan perinteisesti karkkipaperit. 🙂

    0
 • Satu-Johanna

  Hauska homma teen ihan samaa 🙂 viimeksi koulutuksen wlan vierailuja tunnukset taittui mini origameiksi!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.