VALIKKO
18.6.2016 14:05

DIY ripped jeans ja ajatuksia korkeasta rimasta

diy rippedjeans2

Kun on riittävän pitkään tehnyt asioita samalla tavalla, on ehkä tervettäkin kyseenalaistaa itseään. Kuitenkin kun ’mitä’, ’miksi’ ja ’miten’ kysymykset ovat pyörineet riittävän pitkään mielessä, oma rima nousee väistämättäkin korkealle. Ja mitä kauemmin pyörittelyä kestää, sitä korkeammalle rima kipuaa. Yhtäkkiä huomaa, ettei pysty, osaa, halua tai tiedä, miten pitäisi jatkaa. Silloin on hyvä palata perusasioiden äärelle.

diy rippedjeans5

diy rippedjeans3

diy rippedjeans4

Vanhasta saa yllättävän nopeasti uutta näkökulmaa vaihtamalla. Kevyesti haalistuttuaan nämä pränikät tummansiniset farkutkin siirtyivät työkäyttöön, jossa haalistuivat, pehmenivät ja vanuttuivat lisää. Kun alkoivat olla turhan nukkavierut työkäyttöönkin, oli aika näyttää niille hieman järeämpiä työvälineitä.

diy rippedjeans8

diy rippedjeans9

diy rippedjeans6

Sama näkökulman vaihtaminen pätee kaikkeen. On mentävä riittävän kauas jotta näkee jälleen lähelle. Kukaan muu ole nostanut rimaasi ylös, siksi sinun on itse uskallettava laskea se takaisin oikealle korkeudelleen. Rosoisuus ei välttämättä tarkoita huonompaa, se voi olla myös mielenkiintoisempaa ja kiehtovampaa kuin ennalta arvattava lopputulos. Kaiken ei tarvitse olla loppuun asti mietittyä, fiiliksessäkin voi kellua. Aika näyttää, mikä on paras ratkaisu.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.