VALIKKO
25.7.2016 11:25

Ristinollaa

ristinolla4

ristinolla2

Kesä, eikä mitään tekemistä. Lähdettäiskö veneilemään? Sinne saareen joka on sopivan matkan päässä kotoa, ei liian kaukana, mutta sellaisen matkan kuitenkin että tuntee lähtevänsä minilomalle. Sinne, jonne voi tehdä reissun ihan muuten vaan, ilman etukäteissuunnittelua. Ihan vaikka vaan jos aurinko sattuu pilkahtamaan tai vaikka ei pilkahtaisikaan.

ristinolla5

ristinolla7

ristinolla8

Mukaan pakattais vain olennaisimmat. Uikkarit, eväät ja hyvää mieltä. Ja jotain pientä hyvää nyt tietty myös. Siellä lämpimällä kalliolla istuskellessa, varpaita vedessä liotellessa voi tankata kesän valoa, lämpöä ja tuoksua tulevia kuukausia varten.

ristinolla10

ristinolla3

ristinolla

Perillä pelattais ristinollaa. Peliä, joka on kuin kesä itse – rento, ei liian vakavasti otettava, helppo ottaa omakseen. Samaan peliin on saatu säilöttyä myös kesän toinen kiva muisto. Kreetalta kotiin kilokaupalla kannetuista meren hiomista kivistä löytyi pelinappulat jotka sopivat tarkoitukseen just eikä melkein. Kesä. <3

 

Kommentit

 • Anniina

  Aivan ihana tunnelma näissä kuvissa <3 Ja kiva idea matkamuistokiville 🙂

   0
  • Annukka

   Kiitis Anniina! Tuo ainainen valo tahtoo aiheuttaa valikuvaamiseen haasteita, mutta onneksi se tällä kertaa oli mun puolella. 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.