VALIKKO
31.12.2016 10:16

Anypaulinen vuoden 2016 luetuimmat postaukset TOP 5

Tästä tekstistä selviävät blogini vuoden 2016 luetuimmat postaukset TOP 5. Suorat linkit postauksiin löytyvät alla olevasta listauksesta. Näin vuoden 2016 viimeisenä päivänä on hyvä muistella hieman kulunutta vuotta.  Aloitin bloggaamisen keväällä ja siitä on tullut minulle mieluinen harrastus. Syksyllä minulla oli pientä identiteettikriisiä blogiin liittyen ja koin hieman stressiäkin siitä etten ollut julkaissut mitään tarpeeksi säännöllisesti.

Usein kuitenkin silloin, kun saan idean ja rupean kirjoittamaan niin teksti syntyy kuin itsestään. Siitä tunteesta tykkään todella paljon. Olen kuin transsissa, kun vain pääsen vauhtiin! Huomasin, että ne tekstit missä olen antanut tekstin tulla suoraan sisimmästäni, ovat juuri ne luetuimmat. Postauksistani ehkä vakavin tai kantaa ottavin on sijalla 1. Tarkoittaako se, että minun pitäisi kirjoittaa enemmän sen tyylisiä juttuja? Mahdollisesti. Lempiaiheeni tissit puolestaan ovat päässeet sijoille 2, 3 ja 4! Onneksi yksi mekkojuttukin mahtuu joukkoon niin voin edelleen kuvitella kirjoittavani ”lifestylen” lisäksi jotain muodistakin. Vuoden aikana olen saanut ilon ja kunnian tutustua myös useampiin valokuvaajiin toisen uuden harrastukseni eli malleilun kautta. Näiden kuvaajien ottamia kuvia näkyy myös minun luetuimmissa postauksissani.

Anypauline-blogin vuoden 2016 luetuimmat postaukset TOP 5

  1. Muutama sana lapsettomuudesta ja vähän äitiydestäkin
  2. Jaa mitkä ihmeen boudoir-kuvaukset?!
  3. Isot rinnat vai rintojen pienennysleikkaus?
  4. ”Sulla on hyvät munkit” ja muita kohteliaisuuksia
  5. Yksi mekko voi muuntua moneksi erilaisilla asusteilla

Aion jatkaa (toisten iloksi, toisten suruksi) blogin kirjoittamista ensi vuonnakin. Kiitän blogini lukijoita tästä vuodesta. Ihanaa, että olette lukeneet, kommentoineet, tykänneet, osallistuneet ja jakaneet! Otan myös vastaan juttuehdotuksia, jos mielessä jokin mietityttää. Sukkahousustoorikin oli lukijan toiveiden pohjalta kirjoitettu ja kuulemani mukaan oikein tarpeellinen vinkki. Kiitos siis myös teiltä saamistani ideoista!

Alla olevassa kuvassa selkeästi yritän kuikuilla mitä ensi vuosi mahtaa tuoda tullessaan… Oikein ihanaa, onnellista ja iloista uutta vuotta kaikille!

luetuimmat postaukset

Kuvaaja: Aleksander Lempinen

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.