VALIKKO
22.8.2016 07:00

Hippibileet

Kaksi ystävääni järjestivät yhteiset 40-vuotissyntymäpäiviensä kunniaksi hippibileet. Rakastan teemajuhlia ja halloweenia. Sanontahan kuuluu, että lapsi on terve, kun se leikkii. Olen joskus miettinyt päteekö se myös aikuisiin? Minusta on kivaa pukeentua ja leikkiä jotain muuta kuin on. Ainakin vähän aikaa eli juhlien ajan. Mikään roolin vetäminen oikeassa elämässä ei houkuttele. Minusta on kivaa kehitellä, tuunata ja ommella asu juhliin. Tällä kertaa löysin lähes kaikki tarvittavat ainekset omasta kaapistani. Siskon minulle aikaa sitten luovuttaman farkkutakin tuunasin hippiliiviksi. Leikkasin takista hihat pois ja lyhensin sitä. Reunat viimeistelin hapsunauhalla. Valkoinen kangasväri piti käydä ostamassa rauhanmerkin maalaamista varten, koska sitä ei varastostani löytynyt. Nauhaa, pitsiä ja hapsua sentään oli. Kuvat alla. Pahoittelen pientä epätarkkuutta.

hippiliivi

hippievest

En sentään ole ainoa, josta leikkiminen silloin tällöin on kivaa, koska vieraat olivat hyvin varustautuneet juhlia varten. Koristelut ja musiikki ovat tärkeitä, mutta parhaiten teemabileet onnistuvat, kun vieraatkin eläytyvät teeman mukaisesti. Nyt oli onneksi niin ja kaikilla oli oikein mukavaa. Tässä kuva-aineistoa kaikille epäilijöille siitä etten oikeasti ollut ainoa hipiksi puketunut. Kyllä, kuulin jo tokaisun, että siellä se on yksinään halaillut koivuja. Kuva on julkaistu kuvassa olevien suostumuksella, mutta kutsuttakoon heitä tässä kohtaa hippivieraiksi.

hippivieraat

Kiitos ihanista hippibileistä ystävilleni Marjolle ja Jennille. Sekä tietenkin rauhaa ja rakkautta kaikille blogin lukijoille! Tässä vielä pari kuvaa minun hippiasustani.

hippibileet

Kuvaaja: Netta Ilves

hippie style

Kuvaaja: Martta Virtanen

peace sign

Kuvaaja: Martta Virtanen

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.