VALIKKO
16.4.2016 17:53

Jaa mitkä ihmeen boudoir-kuvaukset?!

mustavalkoinen boudoir

Siskoni ja paras ystäväni kävivät viime kesänä pinup-kuvauksissa ja olin siitä heille kateellinen, koska en silloin päässyt mukaan. Se kuulosti todella hauskalta kokemukselta. Syksyllä satuin näkemään jutun Suur-Jyväskylän lehdessä boudoir-kuvauksista ja ajatus tuntui minusta heti kiehtovalta. Boudoir-kuvaukset tunnetaan myös nimellä huomenlahjakuvaus, koska jotkut haluavat antaa aistikkaan kuvan itsestään rakkaalleen. Boudoir-kuvissa ollaan vähissä vaatteissa tai jopa alasti. Kuvat ovat intiimejä, romanttisia ja joskus eroottisiakin. Tarkoitus on kuitenkin enimmäkseen vihjailla kuin paljastaa aivan kaikkea. Silloin mentäisiinkiin jo öh, ihan eri tyyppisiin kuviin.

Ehdotin muutamalle ystävälleni kiinnostaisiko heitä osallistua kuvauksiin. Ryhdyimme neljän hengen porukalla suunnittelemaan minkä tyyppisiä kuvia jokainen itsestään haluaisi ja mistä saisimme kuvaajan ja sopivan paikan. Netin kautta selvitimme pari valokuvaajaa Jyvässeudulta ja tiedustelimme hieman hintoja ja aikatauluja. Meidät kuvasi Jenora Design. En ollut aiemmin tavannut Jenniä, mutta valinta meni nappiin. Saamamme palvelu oli erittäin ystävällistä ja valokuvat hyvälaatuisia. Jennin kautta järjestyi kuvauspaikkakin. En voi muuta kuin suositella oikein lämpimästi! Jennin blogia voi muuten lukea täältä.

boudoir sänky helmet

Yhtään ei jännittänyt olla kuvattavana. Loppujen lopuksi se tuntui melko luontevalta alkuhämmästyksen jälkeen. Kuvista tuli kauniita ja olen niihin tyytyväinen. Tosin ei kuvista olisi tullut niin hyviä ilman taustajoukkoja. Iso kiitos kuvaajan lisäksi kuuluu Reija-serkulleni, joka meikkasi minut kauniiksi. Ihana ystäväni Seija puolestaan laittoi hiukseni ojennukseen ennen omaa kuvausvuoroaan. Niistä tuli juuri sellaiset kuin halusin. On se vaan taitava. Seija on muuten ammatiltaan kampaaja ja hänet löytää kampaamosta Hannu ja Kerttu, jos tarvetta hiustenlaitolle on.

Moni on minulta kysynyt, että miksi ihmeessä menin boudoir-kuvauksiin. Eihän minulla ole sulhoa kenelle kuvat olisin antanut. Minä halusinkin kuvat itselleni. Ne ovat muisto siitä miltä minä olen näyttänyt hieman päälle kolmekymppisenä.  Onhan minusta toki kuvia olemassa vaikka kuinka, mutta ajattelin, että olisi mahtavaa saada sellaiset kuvat, jotka on ottanut oikea ammattilainen. Nuorempana olin hiljainen hiirulainen ja itsetuntoni alhainen. Iän lisääntyessä olen oppinut tuntemaan ja hyväksymään itseni juuri sellaisena kuin olen ja siitä olen kiitollinen. Olen sosiaalinen, nauravainen ja puhelias ihminen. Tiedän, etten sovi nykyaikaiseen kauneusihanteeseen eikä minun tarvitsekaan. Minulla on hieman vino nenä, tukka kuin peikolla, isot tissit ja ylipainoa, mutta näillä mennään mitä minulle on annettu. Jokainen on kaunis omana itsenään. Mielestäni itsensä hyväksyminen ja rakastaminen on tärkeää ja ihan sallittua (kunhan ei mennä omahyväisyyden puolelle). Boudoir-kuvaukset olivat hauska ja jännittävä kokemus. Ei voi muuta kuin suositella, jos vähänkin kiinnostaa. Se on sallittua ihan kaikille kokoon, ikään tai siviilisäätyyn katsomatta!

boudoir-kuvaukset

Kommentit

 • Liisa

  Nää on ihania kuvia, kuinka kaunis sä oletkaan ❤

   0
  • Anu

   Kiitos kovasti Liisa! 🙂 <3

    0
 • tepa

  Tässähän innostuu jo.. Todella kauniit kuvat, vaikka kuinka voisi muuta ollakaan kun mallikin on kaunis!

   0
  • Anu

   Kiitos Tepa. 🙂 Kyllä tämä malli kaipasi jonkun verran sitä meikkaajan ja kampaajan apua, että hyvään lopputulokseen päästiin. 😀

    0
 • Riikka

  Jokaisen naisen (tai miksei miehenkin) soisi pääsevän kerran elämässään ammattilaisten meikattavaksi ja kuvattavaksi. On nimittäin aika voimauttavaa huomata niistä kuvista, että vautsi, mä olenkin aika hyvännäköinen.

   0
  • Anu

   Juurikin näin. 🙂 Toivoisin sen tapahtuvan mahdollisimman monelle. Siitä jää todella hyvä fiilis itselle ja saa muistoksi nätit kuvatkin.

    0
 • Elluvee

  Ihana tuo tagilista 😀 ”tissit” 😀 Mutta olet kyllä UPEA NAINEN, ei voi muuta sanoa! <3 Vuosi vuodelta vain kauniimpi 🙂

   0
  • Anu

   Oi, kiitos Ellu! 🙂 Niin no, kun… tissit! 😀 Yllättävän haasteellista keksiä tägejä ja siinä sitten näkee mitä ekana tulee mieleen. 😀

    0
 • Jenni

  Kiitos ihanasta tekstistä Anu 🙂 ! Mulle kuvaajana on tärkeintä saada kuvatulle hyvä ja itsevarma olo ja on todella mukava kuulla että olen siinä onnistunut. Mieltä lämmittää ihan uskomattoman paljon ajatus ja tieto siitä, että voin saada ja olen saanutkin todella monta ihmistä pitämään itsestään entistä enemmän ja ehkä jopa rakastumaan itseensä uudelleen <3

   0
  • Anu

   Ole hyvä Jenni. 🙂 Kiitos itsellesi. Kuvattavana oli helppo olla ja kuvat nähdessäni tunsin itseni kauniiksi. 🙂 Se oli mahtava tunne verrattuna nuoruuden aikaiseen seinäruusufiilikseen.

    0
 • Nimetön Vesa

  Ihanainen kokonainen pehmeä nainen

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.