VALIKKO
17.9.2016 15:35

Kotihommia ja kirjoitustouhuja

kotihommia ja kirjoitustouhuja

Mitä kauemmin edellisestä postauksesta kuluu aikaa, sitä haastavampaa on aloittaa kirjoittamaan. Tänään ohjelmassa on kotihommia ja kirjoitustouhuja. Lomailin elokuun loppupuolella ja kesälomareissusta johtuen kirjoittamiseen tuli tauko. Ei nimittäin ollut läppäri matkalla mukana. Loman jälkeen arki alkoi ja kirjoittaminen jäi. Päässä on ollut parikin ideaa, mutta jostain syystä en ole osannut pukea mitään ajatuksistani sanoiksi. Olin saanut totaalisen oikosulun. Usein minulta teksti syntyy melkein kuin itsestään. Riittää kun istun koneen ääreen ja rupean kirjoittamaan. Nyt sitä olotilaa on saanut odotella jo vähän turhankin kauan. Ilmeisesti kesäloma toimi vähän liiankin tehokkaasti.

Tänään tein sitten ryhtiliikkeen ja päätin ruveta kirjoittamaan. Pahoittelut tauosta, toivottavasti moni ilahtuu, että Anu is back! Vietän pitkästä aikaa kotiviikonloppua niin ettei minulla ole ollut mitään kissanristiäisiä tai isoja tapahtumia mihin pitäisi viilettää pää kolmantena jalkana. Sen kunniaksi leivoin eilen omenapiirakkaa ja katsoin Vain elämää telkkarista. Lisäksi kutsuin itseni sunnuntaiksi ystävän luo kahville ja päätin, että teen huomenaamulla nutellapullia tuliaisiksi. Minä en ole mikään keittiön ihmelapsi, joten en tiedä mitä tällaisista leipomisoikuista pitäisi oikein päätellä. Yritänkö mahdollisesti valloittaa minulle tuntemattomia vesiä tietämättäni vai onko minulla jokin kodinrakennusvietti menossa? Ehkä minusta sittenkin tulisi kätevä emäntä jollekin, koska onhan se vähän hassua leipoa piirakkaa itselleen. Omenapiirakasta tuli muuten todella hyvää. Söin sitä eilen iltapalaksi ja tänään lounaaksi. Hups, menin tunnustamaan sen sitten ihan julkisesti. Terveelliset elämäntavat kunniaan, eikös niin ja silleen?

Tänään suunnitelmissa on myös kaappien raivaus. Ostin jo keväällä Marie Kondon suositun kirjan nimeltään KonMari: Siivouksen elämänmullistava taika. Tavoitteenani on siivota ylimääräinen roina kodistani pois. Minussa on hieman hamstraajan vikaa, koska käsitöiden ja tuunauksen ystävänä mieleni täyttyy ideoista mitä jostakin vanhasta vaatteesta tai esineestä voisi tehdä. Ongelma on siinä, että nämä ideat jäävät ideoiksi ja se toteutus ei välttämättä tapahdu koskaan.Toivoin, että kirja tarjoaa minulle vinkkejä ja oivalluksia miten tavarat järjestellään ja miten tarpeettomista asioista luovutaan. Kirjasta ei toistaiseksi ole ollut apua, koska en ole vielä lukenut sitä. Tartun siihen seuraavaksi. Yksi motivaattori kaappien raivaukseen on myös se, että osallistun Blogikirppikselle lauantaina 1.10. klo 12-15. Olisihan se hyvä juttu, jos minulla olisi siellä jotain myytävääkin. Blogikirppis järjestetään yhdessä Jyväskylän Aikuislukion kanssa Harjulla osoitteessa Sepänkatu 3. Tästä myöhemmin vielä lisää, mutta halutessasi voit tutustua tapahtumaan vaikka heti Facebookissa.

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.