VALIKKO
4.12.2016 21:13

Maailman parhaat sukkahousut

parhaat sukkahousut

Inspiraatio kirjoitukseen maailmaan parhaat sukkahousut löytyi lukijan palautteesta. Hämmästystä on kuulemma aiheuttanut se ettei mikään ”tursota” mekkojeni alla, joten mielenkiinto alusvaatteitani kohtaan on herännyt. Paljastan tässä, että tursotuksen eston salaisuus ovat maailmaan parhaat sukkahousut. Istuvat alushousut ja rintaliivit ovat myös toki tärkeä osa asukokonaisuutta ja niistä kerron myöhemmin erillisessä postauksessa.

M&S Magicwear

Ylhäällä olevassa kuvassa keskimmäisenä ovat Marks&Spencerin mustat Magicwear-sukkahousut. Niitä löytyy kolmen vahvuisena eli 30 denieriä, 60 denieriä ja 100 denieriä. Olen käyttänyt kaikkia vahvuuksia ja ne ovat kaikki hyviä. Talvella 60d ja 100d ovat täydelliset töissä niin kuin vapaallakin, koska ne lämmittävät mukavasti ja niistä ei näy läpi. 30 denierin sukkahousut ovat ohuemmat ja niistä kuultaa läpi juuri sopivasti. Olen käyttänyt niitä talven juhlissa, koska henkilökohtaisesti tykkään todella paljon käyttää mustia, mattapintaisia sukkahousuja. Miksi nämä M&S Magicwear sukkahousut ovat maailman parhaat? Koska ne nousevat tarpeeksi ylös eivätkä rullaa alas. Aivan upeaa, että ne pysyvät oikeasti paikallaan juuri siellä missä niiden kuuluukin olla eikä rullalla navan kohdalla tai vielä alempana. Kaiken tämän lisäksi nämä sukkahousut muokkaavat kevyesti mahamakkarat sileäksi, joten vartalonmyötäisten mekkojen alla ei ole mitään epäämääräisiä muhkuroita ja mikään ei ns ”tursota” niin kuin lukijan kommentti kuuluikin. Mahamakkaroita ei näiden avulla tietenkään pois saa, mutta sileämpi siluetti näyttää paremmalta ja saa aikaan iloisen ja tyytyväisen mielen kantajalleen.

Magicwearit takaisin!

M&S Magicwear sukkahousuja on siis löytynyt valikoimasta aiemmin. Viimeksi kun vierailin Marks&Spencerin myymälässä niin kuulin hieman huolestuttavia uutisia. Näitä sukkahousuja ei toistaiseksi ole valikoimassa eikä vielä ollut tietoa tuleeko niitä lisää. Olin järkyttynyt. Nyt kun olen vihdoinkin löytänyt sellaiset sukkahousut mitkä istuvat ja pysyvät hyvin ylhäällä ja silottavat mahamakkaroitani niin sitten niitä ei enää mahdollisesti saakaan ostettua lisää. Paniikki. Mitä minä teen? Onko tässä taas ruvettava testaamaan toisenlaisia tukisukkahousuja tai muita vaihtoehtoja? Saatan alkuun tilata ulkomailta, koska Marks&Spencerin nettisivuilla niitä näyttää vielä olevan saatavana. Kieltämättä paketin ulkonäkö on hieman erilainen kuin Suomessa aiemmin myynnissä olleet ja siinä puhutaan selluliittia vähentävästä ominaisuudesta. Siihen en ainakaan usko, mutta muuten sukkahousut TOIMII.

Tämä blogipostaus olkoon toivomus Marks&Spencer Finlandille. Kaikista mahtavinta olisi, jos tästä tulisi adressi. Jos olet kokeillut näitä sukkahousuja tai haluaisit kokeilla, koska ne ovat niin uskomattomat niin jätä kommentti tähän postaukseen! Anellaan yhdessä nämä sukkahousut takaisin valikoimaan.

PS.

Kuvassa vasemmalla olevat ihonväriset 10 denierin ohuet ”body shaping” sukkahousut ovat muuten loistavat juhlasukkahousut. Nekin pysyvät oikein hyvin paikallaan ja hieman muokkaavat vartaloa mutteivat ihan niin hyvin kuin magicwearit. Olen käyttänyt niitä enimmäkseen kevään ja kesän juhlissa, koska ovat tosi tosi tosi ohuet. Niitä on ainakin toistaiseksi ollut saatavilla Marks&Spencerin myymälöissä.

Kommentit

 • Nimetön Nimetön

  Marks&Spencerin sukkahousut ovat aivan huiput! Kerrankin löytyy sukkahousuja, jotka myös kestävät eivätkä hajoa jo päälle vetäessä.

   0
  • Anu

   Ihan totta!! Tuo muuten jäi mainitsematta perusteluissa, koska M&S sukkahousut kestävät useamman käyttökerran. Olen pessyt koneessa ja käyttänyt useasti. 🙂 Saa rahoille vastinetta. Toisin kuin joillakin muilla merkeillä.

    0
 • tepa

  Voi ei, kun aloin lukemaan tätä, niin ensimmäinen ajatus oli lähteä ostamaan ko sukkahousuja. Eli niitä ei sit saa. Kait sitä on ruvettava tilaamaan…sulla on tosi hyviä vinkkejä – kiitos!

   0
  • Anu

   Pahoittelut, jos sain sinut innostumaan! Pidän peukkuja, että näitä saisi Suomenkin myymälöistä taas ensi vuoden puolella. Tällä hetkellä on valitettavasti tyydyttävä nettikauppaan. Hyvät ja kestävät sukkahousut kuitenkin, suosittelen! 🙂

    0
 • Moikka Anu ja kiitos ihanasta, sydäntä lämmittävästä postauksestasi! 🙂
  Tuo kaipaamasi MagicWear-sukkahousu on itse asiassa uudistumassa, ja tilalle onkin jo osaan myymälöistämme (tämän hetkisen tarkistuksen mukaan myös esim. Jyväskylään) saapunut uudistunut versio. Uusi tekninen ominaisuus lupaa käydä myös selluliitin kimppuun, ja sukkiksen nimi onkin ”Cellulite-reducing Bum, tum & thigh shaper tights”, jossa on myös tuo tuttu MagicWear-innovaatio.
  Tervetuloa tutustumaan ja oikein mukavaa joulun odotusta!

   0
  • Anu

   Jee! Voi mikä ilouutinen! Ihanaa etteivät poistuneet. Tässä ehti jo vähän pidättää hengitystä… Aion ehdottomasti testata uudistuneet magicwearit. 🙂 Kiitos ja hyvää joulun odotusta M&S henkilökunnalle!

    0
 • Kaija Ryynänen

  Heps, täältä tulee varmaa tietoa: Magic Wear -sukkiksia on Jyväskylän myymälässä, äkkiä siis hakemaan! 😉

   0
  • Anu

   Jes! Mahtavaa! Heti huomenna mentävä hakemaan. 🙂 Kiitokset tarkkaavaisuudestasi.

    0
   • Anne

    Just piti tulla kertomaan, että oli tullut näitä lisää, koska ostin nämä lauantaina kiireessä, vartti ennen laivalle menevän bussin lähtöä, koska ihana henkilökunnan edustaja minulle ne etsi ja suositteli! Mutta näköjään sekä M&S että kanssabloggaaja olivat jo ehtineet vastata.

    Sukkahousut ovat ehkä muuten kirosana minulle, mutta nämähän olivat oikein hyvät!

     0
    • Anu

     Kiitos kommentistasi! 🙂 Hienoa, että kiiressä löytyi hyvät sukkikset. Minä kävin ennen postauksen julkaisemista pariin eri kertaan M&S myymälässä Jyväskylässä etsimässä niitä sukkahousuja. Viimeisin kerta oli viikko ennen kirjoituksen julkaisua ja kysyin molemmilla kerroilla myyjältä tuleeko niitä lisää. Molemmilla kerroilla myyjä sanoi, että paljon on magicwearia kysytty ja hekin ovat niitä odotelleet. Toisella kerralla myyjä soitti sitten vielä johonkin ja sanoi sen jälkeen ettei ainakaan tämän vuoden puolella tule eikä todennäköisesti ensi vuonnakaan. Juu, ei tullut niitä vanhoja magicweareja vaan uudistettuja versioita! Siihen tietoon olisin ollut oikein tyytyväinen. 😀 Kävin itse tänään ostamassa parit magicwearit, koska siellä niitä tosiaan roikkuu, uudistettuna (ja kalliimpana) versiona.

      0
 • Nimetön Nimetön

  Toimisikohan tuollaiset Body Sensor sukkahousut oikeasti lämpöä tasaavana alusvaatteena housujen alla. Talvella on ongelmallista, kun tulee oltua välillä sisällä ja sitten taas ulkona. Pahinta on se kun on liian paljon vaatetta, ja sisällä tulee hiki. Hikisenä kun menee ulos, niin sitten tulee tosi kylmä.

   0
  • Anu

   Hei, kiitokset kommentistasi. Olen itse käyttänyt Body Sensor-sukkahousuja vain normaalisti mekkojen kanssa töissä talviaikaan. Testaamisen arvoinen asia kuitenkin tuo, että toimiiko lämpöä tasaavana alusvaatteena housujen alla.

    0
 • Nimetön -pippa-

  Selailin M&S:n sivustoa, kun olen kuullut niin paljon kehuja ko. firman sukkahousuista. Malleja ainakin löytyy seitinohuista tosi paksuihin sukkahousuihin. Tähän vuodenaikaan tietysti kiinnostaisi kokeilla vaikka juuri noita Body Sensor sukkahousuja 120 denier versiona. Ja merinovillaisia. Magicwear-sukkahousujakin saa ainakin tilaamalla Englannista. Muotoilevia sukkahousujakin on tullut kokeiltua, mutta ei M&S:n. Muotoilee kyllä mutta ei laihduta kuitenkaan. Tärkeintä kuitenkin olisi löytää kestävät sukkahousut. Vuoden mittaan heitän minäkin roskiin ainakin paritkymmenet sukkahousut.

   0
  • Anu

   Hei! Itse en ole testannut M&S:n merinovillaisia sukkahousuja. Kuulostavat mukavan lämpimiltä. Minua niissä kiinnostaa eniten se, kutittavatko ne. M&S 100 denierin sukkahousuja olen kokeillut ja ne ovat ihan hyvät talvella. Magicwear-sukkahousuja saa taas Jyväskylän myymälästäkin, jee! 🙂 Ne ovat ainakin kestävät. Muotoilevat sukkahousut eivät tosiaan laihduta, mutta ovat minusta parhaat tiukempien mekkojen ja hameiden alla, koska nimensä mukaisesti muotoilevat.

    0
 • Nimetön Mikko

  Pidänsukkahousuja.ihanaton

   0
 • Nimetön Mikko

  Sukkahousutihanat

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.