VALIKKO
8.4.2016 22:36

Rakkautta ensi silmäyksellä

Taas minä tein sen. Kävin nimittäin eilen Marks & Spencerillä. Eikä siinä vielä kaikki.  Vaan minä ostin uuden mekon. Siis ihan oikeesti, hei. Taas. Mutten voinut sille mitään, koska se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Niin, olen tainnut joskus sanoa etten usko moiseen kummajaiseen, mutta mekkojen kohdalla on näköjään tehtävä poikkeus.

Joka kerta kyseisessä myymälässä vieraillessani tutkin peränurkan alennusrekit ihan vain varmuuden vuoksi, jos sieltä jotain kivaa sattuisi edullisesti löytämään. Siellä se sitten minua odotti. Yksi musta-harmaa-keltaruudullinen mekko. Se hehkui ja kutsui luokseen. Mutta hetkinen. Orastavan romanssin keskeytti vilkaisu kokomerkintään. 12 ja ainoa kappale. Ei hittolainen sellainen ole minulle mahtunut sitten yläasteen. Olin jo ripustamassa ihanuutta takaisin paikoilleen, kun huomioni kiinnittyi mekon leveyteen. Kyllä tuohon saattaisi minun tissit mahtua. Ne nimittäin usein ovat minulla kaikissa vaatteissa juurikin se kaikkein haastavin osuus. Ne hittolaiset, kun eivät ihan joka paikkaan mahdukaan. Joskus joudun ostamaan kokoa 20 olevan kauluspaidan ihan vain sen takia ettei nappilista huuda hallelujaa joka kerta ulospäin hengittäessä.

No, mutta takaisin tisseistä itse asiaan eli mekkoon. Pakko oli siis kuitenkin kokeilla. Uskallauduin mekon kanssa sovituskoppiin ja ihmeiden ihme. Hämmästys oli suuri, kun se mahtuikin päälle. Hihat olivat liian lyhyet ja puristivat, mutta onneksi niistä sai napin auki ja käärittyä hieman ylös. Täydellinen työmekko alennushintaan (-70%). Olin innoissani. Ihmettelin vain millainen säkki mekko olisi ollut normaalissa koossani, mikä on siis oikeasti 16 tai 18. Voihan tosin olla etten ymmärrä nykymuodista mitään ja sen oli tarkoitus ollakin säkki. Pyh tai pah, mutta minusta oli ihana ja näytti hyvälle. Eikös se ole tärkeintä, että itse tykkää?

Mekko oli saatava tänään töihin heti päälle ja sain työkavereiltakin kehuja. Alla olevassa kuvassa se sitten näkyy. Jalassa tällä kertaa Donnasta viime syksynä ostetut Felminin kengät. Aika ihanat nekin, eikös vain?

ruudullinen mekko

Kommentit

 • tepa

  Ei oo totta…sama ongelma täällä… Tissit ei mahdu mihinkään ns normaalikokoiseen vaatteisiini. Hyvä ostos!!! Ei ihme että mekko kutsui luokseen – ihan sinun näköinen.

   0
  • Anu

   Kiitos kohtalotoverille! Se tuntuikin heti omalta. 🙂 Se on kyllä hankalaa, kun joku vaatteen osa tai sauma pistää välillä vastaan.

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.