VALIKKO
12.4.2016 20:22

Sinistä pitsiä ja luottomekkoja

Edellisessä postauksessani kerroin 24h minilomastani Helsingissä ja Kalakierroksesta. Panimotuotteiden sijaan tämä postaus puolestaan esittelee lauantai-illan mekkovalintani eli sinistä pitsiä luvassa sekä kevyttä pohdintaa juhla-asun valinnan vaikeudesta ja luottomekoista.

Olen huomannut, että valitessani jotain päälle pantavaa illanistujaisiin tai juhliin, valitsen usein jonkun mitä en mielestäni ole pitkään aikaan pitänyt. Kyllä, minulla raksuttaa kalenteri päässä, kun kelaan tapahtumia taaksepäin. Aivan kuin joku oikeasti muistaisi mitä minulla on ollut päälläni. Naisilla taitaa vähän olla sellainen syndrooma, että esimerkiksi juhliin ei voi missään nimessä laittaa samaa asua päälle kuin edellisiin juhliin. Ei missään nimessä ainakaan silloin, kun tietää, että sinne tulee samoja ihmisiä. Tästä aiheesta olemme usein keskustelleet työkavereiden kanssa mm pikkujoulujen tai kesäjuhlien aikaan. Mitä jos se kummin kaima nyt näkee, että minulla on taas se sama vanha mekko? Luulen, ettei se kummin kaima varmasti muista jokaisen vieraan asua ja mitä sitten jos muistaisikin? Onneksi asusteet on keksitty. Niillä voi vanhoja vaatteita sopivasti uudistaa ja piristää. Vaikka minulta mekkoja löytyykin, en tulisi ilman asusteita toimeen.

Joistakin mekoista on muodostunut minulle niin sanottuja luottomekkoja. Niihin voi turvata silloin, kun ei oikein tiedä mitä ihmettä oikein laittaisi ylleen. Tällä hetkellä luottomekkojeni joukossa ovat yksi pikkumusta, yksi punainen vartalonmyötäinen mekko ja tämä minkä esittelen seuraavaksi. Tummansininen pitsimekko on ostettu puolisentoista vuotta sitten KappAhlista firman pikkujouluihin. Mekkoon kuuluu tyylikäs, musta kiiltävä vyö, joka tekee mekosta todella juhlavan oikeilla asusteilla varustettuna. Mutta miksi se on luottomekkoni? Syy siihen piilee mekon leikkauksessa. Pidän siitä, että mekossa on selkeästi paikka vyölle rintojen alla, jolloin se korostaa hoikinta kohtaani. Se tuntuu hyvältä päällä eikä purista, ahdista tai kiusaa millään lailla. Lisäksi mekon ilme vaihtuu nopeasti eri värisellä vyöllä, laukulla, sukkahousuilla ja koruilla. Näyttää muuten aivan erilaiselta ja ihanan pirteältä esimerkiksi pinkkien sukkahousujen, vyön ja käsilaukun kanssa! Tällä kertaa valitsin punaisen vyön ja huulet.

Käsilaukku on Espanjan tuliainen muutaman vuoden takaa. Kaunis ja yksinkertainen tähtikaulakoru puolestaan on Edbladin ja se on saatu edellisiltä työkavereilta lahjaksi. Se on yksi aarteistani.

sinistä pitsiä

sininen pitsimekko ja punainen vyö

Kommentit

  • tepa

    Ihana….tätikin tykkää tästä, sekä monesta muustakin mekosta….se vihreä….wau!!!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.