VALIKKO
25.9.2016 15:54

Suuntana Jyväskylän blogikirppis lauantaina 1.10

jyväskylän blogikirppis

Blogikirppis järjestetään lauantaina 1.10 klo 12-15 yhteistyössä Jyväskylän aikuislukion kanssa Harjun oppilaitoskiinteistössä osoitteessa Sepänkatu 3. Jyväskylän blogikirppis on jo neljäs laatuaan. Tapahtumassa on monta eri tyylistä bloggaajaa, joten varmasti löytyy vaatteita ja kodin tavaraa moneen eri makuun. Paikan päällä on myös kahvila. Kannattaa varata käteistä mukaan, koska lähimmälle automaatille on jonkun verran matkaa. Tapahtumaan ja osallistuviin blogeihin voi tutustua tarkemmin tapahtuman Facebook-sivuilla.

Minusta tämä on mahtava tilaisuus tehdä kivoja löytöjä ja tavata bloggaajia – ihmiset stoorien takana. Päätin ottaa mukaani seuralaisen, joten myyntipöytäni takana häärää minun lisäkseni hyvä ystäväni Salla. Hän innostui tapahtumasta kovasti. Tästä johtuen minun pöydälläni on myynnissä vaatteita arjesta juhlaan useammassa eri koossa (40-48 / M-XL). Ehkä löydät itsellesi jo pikkujoulumekon tai paidan ja farkut syksyyn? Myytävänä on vaatteiden lisäksi myös parit kengät, kirjoja, englanninkielisiä pokkareita ja mahdollisesti muutama astia. Tarjolla on toisin sanoen monipuolinen valikoima vähän kaikenlaista ja kaikki edulliseen kirppishintaan tietenkin. Nähdään blogikirppiksellä 1.10 ja hymyillään kun tavataan!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.