VALIKKO
17.12.2016 14:21

Testauksessa Glitterin Hair Curlers eli kikkuroiden loihtimispakkaus

hair curler

Parilla ystävälläni ovat olleet nämä Hair Curlers-kikkurantekovälineet käytössä jo jonkun aikaa ja mielessäni on käynyt hankkia ne itsellenikin. Niillä saa kiharat loihdittua ilman lämpöä. Itse käytän paljon suoristinta tai joskus vaihtelun vuoksi kiharrinta laineiden ja kiharien tekoon niin toki ajatus ilman hiusten ainaista rääkkäämistä lämmöllä viehätti. Kuluneella viikolla vierailin Jyväskylän Glitterissä ja ostin tarjoushintaan 25 € aloituspakkauksen ja yhden lisäpakkauksen. Niitä oli kahta eri kokoa ja myyjä suositteli minulle pidempiä ja sorruin ostamaan ne. Pidemmät olivat hieman kalliimmat kuin lyhyemmät. Testikäytössä totesin, että lyhyemmät olisivat riittäneet oikein hyvin, mutta nou hätä, jos hiukset kasvavat niin voin käyttää samoja edelleen! Jos pitkään tukkaan käyttää liian lyhyitä niin latva jää ulkopuolelle eikä kiharru ja näyttää oudolle (eli ei hyvälle).

Olisin voinut toki yrittää ottaa kuvia siitä prosessista kun koitin asentaa Hair Curlerit päähäni, mutta harmillisesti sain idean tästä blogikirjoituksesta vasta sitten kun Curlerit olivat jo paikoillaan. Toiseksi, yksinään kuvien ottaminen olisi ollut mahdotonta, kun molemmat kädet tarvitaan Curlerien asentamiseen. Muutama ärräpää pääsi minulta ennen kuin tajusin miten Curlerien laitto tapahtuu sujuvasti. Onneksi Glitteristä on saatavilla pieni opas kuvien kera. Kannattaa seurata ohjeita niin ymmärtää varmasti idean. Hair Curlerit laitetaan hieman kosteisiin hiuksiin ja hiusten kuivuttua ne vedetään varovasti pois. Tässä myös linkki Glitterin ohjeisiin. Värejä on kaksi, koska ne kiertyvät kahteen eri suuntaan.

hair curlers

Aika seksikkäät kapistukset

Glitterin myyjä kertoi, että Hair Curlerit päässä voi myös nukkua. Pakko oli testata. Laitoin Hair Curlerit päähäni eilen illalla ja vietin hyvin epämukavan yön heräten monta kertaa. Uni oli katkonaista.  En nuku Hair Curlerit päässä enää ikinä enkä suosittele sitä muillekaan. Ihme etten saanut isoja silmäpusseja. Huomasin asennusvaiheessa, kun jouduin laittamaan muutaman Curlerin uudestaan  paikoilleen, että hiukseni olivat jo laineilla vaikka olivat olleet vain hetken Hair Curlerin sisällä. Hair Curlerit päässä nukkuminen oli siis hätävarjelun liioittelua ja silkkaa tyhmyyttä. Minun hiukseni ovat todella taipuisat, joten pari tuntia riittää varmasti paremmin kuin hyvin.

Minulla on aika paksu tukka, joten vielä yksi lisäpakkaus (6 kpl Hair Curlereita) saattaisi olla ihan paikallaan niin saisin ohuemman hiusosion Curlerin sisään. Paksu hiusosio oli mielestäni vaikeampi vetää Hair Curleriin sisään. Tässä kuitenkin näette miltä tukka näytti heti sen jälkeen, kun vedin Hair Curlerit pois hiuksistani. Jep jep, kiharaa todellakin tuli eli hyvin toimivat.

Jos jätän vain näin?

Erottelin kiharat ensin sormilla ja kampasin harvapiikkisellä kammalla hiukset läpi. Jos ei ole harvapiikkistä kampaa niin voi harottaa sormia ja käyttää niitä kampana. Toimii ihan yhtä hyvin. Minä näytin kiharoille vähän harjaakin niin hiuksista tuli heti paljon kuohkeammat. Laitoin niihin hieman Redkenin Move Ability 05:sta, jota kampaajaystäväni on suositellut kiharoihin. Sen jälkeen suihkutin hiuslakkaa hiuksiin. Lopputulos meikkeineen päivineen näkyy tässä. Hain Marilyn Monroemaista lookkia ja vähän sellaista vanhan ajan Hollywoodin glamouria tälle illalle. Mielestäni onnistuin. Kyllä nyt kelpaa lähteä hyvän ystävän 35-vuotisjuhliin!

Kiharapilvi on valmis!

Kommentit

  • Sanna

    Todella kauniit kiharat!

     0
  • Piia

    Näitä on pakko kokeilla! Kuinka kauan aikaa kului, kun laittoi härpäkkeet koko päähän?

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.