VALIKKO
8.8.2016 22:13

Valmistujaisjuhlahumua

valmistujaisjuhlahumua

Lauantaina oli valmistujaisjuhlahumua ilmassa. Vietin valmistujaisjuhliani sukulaisten ja ystävien kesken. Juhlat järjestettiin vanhempieni luona, koska heidän talossaan oli enemmän tilaa kuin pienessä asunnossani. Opiskelu työn ohella oli aika ajoin puuduttavaa ja motivaatio oli usein kateissa. Äitini tsemppasi minua pariinkin kertaan lupaamalla järjestää minulle valmistujaisjuhlat sitten, kun olen vihdoin saanut ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon maaliin asti. Tutkintotodistus tupsahti postitse kesäkuussa ja lauantaina oli vihdoin juhlien aika. Vieraita kävi noin 50. Minulla on paljon ihania sukulaisia ja ystäviä ja oli todella mukavaa nähdä kaikkia, jotka pääsivät tulemaan.

Päivä alkoi mukavasti kampaajakäynnillä. Hyvä ystäväni Seija laittoi minun ja siskojeni hiukset kauniisti. Kampauksia kehuttiinkin päivän aikana useasti. On se vaan taitava. Juhla-asuksi valikoitui viime vuoden lopulla Marks&Spenceriltä ostamani kaunis metallinhohtoinen mekko ja kaulakoru. Alla kuvia juhlalookista ja kampauksesta.

Viimeisenä on kuva myös tarjoilupöydästä. Tarjottavia tekivät enimmäkseen äitini ja siskoni. Itse tein voileipäkakkua, jota markkinoin sukulaisille etukäteen, koska se on nähtävyys jo itsessään. Minä en nimittäin juurikaan kokkaile tai leivo ja olen aika surkea keittiössä. Voileipäkakun koristeli äitini, joten siinä mielessä huijattiin vieraita vähän, että uskalsivat maistaa vaikka tiesivätkin sen minun tekemäkseni. Tein juhannuksena koekakun ja se oli kyllä rumin kakuntekele minkä olen koskaan nähnyt. Ja ei en todellakaan aliarvioi itseäni tai vähättele tekemisiäni. Se oli rumin. Ikinä. En tiedä miten äiti sai kuorrutteesta niin tasaisen ja aseteltua kaikki koristeet niin nätisti. Kaikkia tarjottavia kovasti kehuttiin, jopa tekemääni voileipäkakkua. Eräs ystävistäni totesi, että ”Anu, nyt et voi enää vedota siihen ettet muka osaa.”

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille lukijoille!

valmistujaisjuhlat

 

juhlakampaus

valmistujaisjuhlatjuhlakampaus

tarjoilupöytä

Kommentit

  • Liisa

    Ihana mekko ja ihana kampaus! Ja onnea vielä tutkinnosta (en ole varma olenko jossakin vaiheessa onnitellut jo jossakin somekanavassa) 🙂

     0
  • tepa

    Kiitoksia tarjottavista juhlissa. Harmi ettei kaikkea jaksanut maistella. Olivat todella nam Olet upea nainen! Onnea elämääsi jatkossakin!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.