VALIKKO
23.10.2016 22:49

Yksi mekko voi muuntua moneksi erilaisilla asusteilla

Yksi mekko voi muuntua moneksi käyttämällä erilaisia asusteita. Joskus kuulen ihmisten sanovan, että ”minulla on vain yksi mekko” ja ”ei kehtaa taas laittaa sitä samaa”. Minä pidän mekkojen lisäksi paljon koruista, huiveista, laukuista ja kengistä. Vaikka minulla on paljon mekkoja, en pidä niitä aina niiden tiettyjen, samojen korujen kanssa. Toki lempiyhdistelmiä usein syntyy. Minusta on kivaa yhdistellä vaatteita erilaisten asusteiden kanssa, jolloin niistä saa monta erilaista tyyliä aikaiseksi. Ei pukeutumisen tarvitse olla vakavaa. Mikäs sen parempaa, kun hieman leikitellä vaatteiden ja asusteiden kanssa? Tässä postauksessa näytän muutaman kuvan avulla miten yhden yksinkertaisen tummansinisen neulemekon kanssa sopii moni eri asuste. Samalla tyyli hieman muuttuu jokaisessa kuvassa. Mekon olen tilannut Englannista Collectifiltä. Minulla on sieltä tällä hetkellä neljä eri mekkoa hankittuna ja mieli tekisi tilata taas lisää. Pidän kovasti heidän vintage-tyylistään ja kynämekot ovat tällä hetkellä suuri suosikkini.

Ensimmäisessä kuvassa on aika klassinen perustyyli kultaisine korvarenkaineen ja kaulakoruineen. Kaulahuivi sopii mekon väreihin ja syksyyn. Jennifer Lopez-merkkiset korvakorut ovat tuliainen siskon Amerikan reissulta ja kaulahuivi parin vuoden takaa Kuala Lumpurista itse ostettu. Kaulakoru on Glitteristä (jos en ihan väärin muista, sen hankkimisesta on jo vähän aikaa).

Anypauline

Kuva: Tiina Hietala

Toisessa kuvassa on hieman romanttisempi tyyli hiuskoristeineen ja röyhelöhuiveineen. Suomalaisethan tunnetusti rakastavat sinivalkoista ja kyllähän ne yhteen sopivat erittäin hyvin! Korvissa on perinteiset helmikorvakorut ja kaulassa ikivanha jostain marketista ostettu hopeanvärinen, pitkä kaulakoru. Ei korujen tarvitse olla välttämättä kalliita ollakseen näyttäviä.

yksi mekko

Kuva: Heikki Pamilo

Kolmannessa kuvassa minulla on yksi tämän hetken lempihuiveistani. Se on Espritin ja ostettu viime vuonna Jyväskylän Sokoksesta. Mielestäni myös vaalea Hennes&Mauritzin farkkutakki sopii tämän mekon kanssa vallan mainiosti. Itse asiassa lyhyt farkkutakki sopii todella monen mekon kanssa. Kokeilkaa ihmeessä, jos ette ole vielä kokeilleet! Farkkutakki ja huivi tekevät asusta rennon, joten tämä tyyli on oiva kokonaisuus treffeille.

Neljännessä kuvassa on haettu rokkimaista asennetta kaulakorun avulla. Tykkään korun näyttävyydestä ja rokkimaisesta fiiliksestä. Koru on ostettu Marks&Spencerin tämän kesän alennusmyynnistä. Ihastuin koruun välittömästi sen nähdessäni. Minulla on siihen yhteen sopivat korvakorut ja tämä korukokonaisuus on selvästi ollut menneen kesän ja syksyn suosikkini. Rokkilookkiin sopii mainiosti myös nahkatakki, mitä paljon kaupoissa ja katukuvassa nykyään näkeekin.

Anypauline rock

Kuva: Tomi Ilvespää

Kuvauksissa kävi ilmi, etten osaa olla tuima ilman aurinkolaseja. Sitä on siis tämän aloittelevan mallin varmaan harjoiteltava. On paljon helpompaa hymyillä ja näyttää iloiselta kuin olla vakava, tuima ja huokua asennetta. Isot kiitokset kuitenkin taitaville kuvaajille hyvistä kuvista.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.