VALIKKO
22.2.2018 12:58

Arkinen aamupäiväni vauvan kanssa kotona

Kello on 06:25 kun vauva nousee jälleen kerran ylös. Asunnon lämmityksessä säästetään, sen tuntee aina kylmimpinä aamuina makuuhuoneen koleutena. Joku sanoo mittarin näyttävän -26astetta, jolloin olen täysin varma ettei tänään lähdetä ainakaan ulos.

Mies lähtee töihin, halaa heipat ja alan mittailemaan Sisulle aamupuuroa. Puoli desiä kaurahiutaleita, desi vettä ja mikroon. Pieni protestoi takana äidin hitautta, vaikka karjalaisten pitäisi olla nopeita! Mikro sanoo bling, lisäilen vielä hedelmä soseen ja alan tarjoamaan puuroa nälkäiselle minimiehelle, joka on oppinut hokemaan pöydässä sanaa ”njam njam njam”’.

 

Maailma pyörii niin kuin ennenkin. Selailen instaa edes takas, ylös, alas ja klikkalen kavereiden profiileja auki. Joku lähtee hiihtämään, toinen päivittää kuvaa aamukahvista työpaikallaan. Vaihdan asentoa vaivihkaa, jolloin Sisu tulee tarjoamaan löytämäänsä duploa minulle. Otan sen käteeni, höpisen jotain, jonka jälkeen vauva ilmoittaa haluavansa palikkansa takaisin. Ole hyvä.

 

Päikkäreistä ei tule mitään. Kaveri pyörii, höpisee ja nousee lopulta katsomaan ikkunasta maailman menoa. Tuuli puhaltaa lunta puista alas ja mua paleltaa pelkkä lumen näkeminen. Onneksi kohta tulee kevät, aurinko alkaa lämmittää ja päästään nurmikolle möyrimään.

Kun lopulta vauva nukahtaa alkaa mun oma aika. Silloin unohtuvat kukkuu-leikit, soseet ja sormiruuat. Avaan koulukirjan ja alan lukemaan tulevaan yritystoiminnan kokeeseen. Teen muistiinpanoja, yliviivaan asioita ja numeroin tiettyjä kohtia. Rakastan opiskelua ja haluan todella pärjätä!

Lopulta klikkailen vielä fitness tukun sivuille ja tilaan itselleni sekä miehelle proteiinijuomajauheet ja patukoita. Sain joulukuussa siskolta syntymäpäivälahjaksi lahjakortin tuonne ja vasta nyt muistin tilata.

Seuraavaksi alan laittaa ruokaa ja odottelen miestä kotiin. Huomenna lähdemme ajamaan pitkän matkan Etelä-Karjalasta Pohjanmaalle, jossa ollaan mummolassa viikonlopun yli. Toivottavasti kelit hieman lauhtuisi!

❤ Lila

Kommentit

 • Laura (Luru)

  Moi! Tää on nyt vähän hassua laittaa tänne, mut oon kadottanut sun yhteystiedot sähköpostiosoitteita myöten. Oisko mahdollista vaihtaa osoitteita, laittaa mailia,kirjettä? Onneksi sinä olet sosiaalinen netissä niin löysin tänne. Mulla kun ei ole enää facebookkia. Insta vain mut en oikein oo tottunu käyttämään sitä. Laita vaikka sähköpostilla osoite tai joku miten suhun saa yhteyden JOS HALUAT.

   0
  • Lila Saarlotta

   Hei,

   Lähetin @-postitse yhteystietoja 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.