VALIKKO
17.3.2018 14:30

DIY villatopsista peitto

Olen aina halunnut tehdä vauvalle jotain itse, mutta ongelmana on ollut se, etten ole ollenkaan käsityöihmisiä. Ompelukone saa verenpaineeni nousemaan ja neulat katkeilemaan. Reputin ala-asteella jopa ompelukoneen ajokortin.

Nyt tuli kuitenkin vastaan tilaisuus tehdä ihan itse jättipeitto tyylillä Sisulle vaunuihin/pulkkaan/autoon peite. Tämä on muuten kiva lahjaidea jos teillä on omia lapsia, kummilapsia tai ketä vain, jotka peittoa kaipaisi!

Minä käytin 1kg verran villaa. Aikuisten torkkupeittoon suosittelen hankkimaan suosiolla 2,5-3kg. Villatopsi on peräisin Lankasatama nimisestä verkkokaupasta, jossa oli ihanan nopea ja ystävällinen palvelu.

Sisun peittoa varten tein 13 silmukkaa käsivarsille. Katsoin YouTubesta erilaisia tutorial videoita, jotka jäivät sen verran hyvin mieleen, etten tarvinnut niitä enää itse tekovaiheessa. Noita silmukoita voi tehdä sen mukaan miten omat käsivarret riittää ja kuinka ison peiton nyt haluaakaan.

Ainoa haaste, jos sellaisia nyt on, oli silmukoiden pitäminen tarpeeksi kireällä ja villaa täytyi varoa kiristämästä kuitenkaan niin, että se repetyisi.

Aikaa mulla ei mennyt kuin hieman reipas puol tuntia ja valmista tuli. Mun mielestä 1-vuotiaan käyttöön kaunis ja sopiva lämmike.

💙Lila

Kommentit

  • Sukat hukassa

    Peitosta tuli tosi kaunis ❤ itsekin miettinyt monesti että tekisi tälläisen aikuisten koossa mutta määrä ja villan hinta kirpaisee liikaa 😀 mutta ehkäpä vielä joskus panostan (sitten kun ei ole enää kissaa möyhimässä aikaansaannosta pilalle, eli never)!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.