VALIKKO
8.2.2019 10:54

Emma gaalan kuulumiset & magneettiripset – kuinka laittaa ne oikein?

Viime viikonloppuna matkustin täältä lä Itä-rajalta Stadiin tarkoituksena viettää omaa laatuaikaa ja osallistua Emma gaalaan, jossa mun koulu (Xamk) oli vahvasti läsnä.

Ensimmäisenä tapasin mun siskon ja suuntasimme lounaalle Kamppiin. En muista ollenkaan, mikä oli sen paikan nimi, jossa kävimme.. Jos joku teistä tietää, laittakaa kommentteihin tuonne alas.

Tilasimme kuitenkin tällaiset herkulliset kasvisannokset! Ja hintaa tälle tuli noin reilu kymmenen euroa.

Tästä sitten suuntasimme Sokos Hotel Presidenttiin ja kirjauduin sisään. Voin ainoastaan lämmöllä suositella koko hotellia. Sain huoneen ylimmästä kerroksesta, jossa teemana oli kuutit ja hiljaisuus.

Emma gaalaan valitsin päälleni koko pitkän mekon, joka kimmelsi hillitysti. Kerrankin hyvä tilaisuus pukeutua kunnon halkioihin.

Vuosien aikana olen kokeillut niin volyyripsiä kuin liimaakin. Olin kyllästynyt huoltamaan ripsiä sekä siihen, että isot volyymit rasittivat omia ripsiä paljon. Sitten löysin avukseni magneettiripset, joita minulta löytyy kahdet.

Lisäksi herkkäihoisena liimoihin liittyvät allergiariskit ovat mietityttäneet viime aikoina. Näissä sitä riskiä ei ole.

 

Nämä alimmat mulla oli gaala iltana. Magneetin laittaminen on helppoa, kun sen oppii. Ensimmäiset kerrat ovat yhtä räpeltämistä ja peilille kiukuttelua, mutta siitä se lähtee.

Ripset voi kiinnittää kahdella tavalla: käsin tai kuvassakin näkyvällä pinsetillä. Suosittelen itse jälkimmäistä, koska silloin ripsiet saa herkemmin lähemmäs omas ripsien rajaa.

Mutta näin teet sen ilman pinsettejä:

1) Taivuta ripsinauhaa hitusen ja laita omiim ripsiisi ripsiväriä. Tällöin magneetit kiinnittyvät paljon helpommin eikä vaaleat ripset paista vahingossakaan välistä..

2) Laita ripsinauha omien ripsiesi yläpuolelle magneetit ylöspäin. Lyhyimmät ripset tulevat silmäsi sisänurkkaan. Katso vielä, että ulkonurkka alkaa oikeasta kohdasta ja on kiinni ripsirajassa. Kiinnitä ulkonurkka yhdellä palalla. Huom! Omat ripset jäävät siis magneettien väliin.

3) Sitten laita keskikohta ja kiinnitä.

4) Lopuksi sisänurkka samalla tekniikalla ja valmista.

Ripsiä laittaessa avainsanana on kiireettömyys – tee jokainen vaihe rauhassa.

Kun ripsiä ottaa pois kannattaa muistaa myös rauhallisuus. Repimällä revit myös omat ripsesi irti ja saat aikaan ripsettömiä kohtia, joten irroita magneetit nätisti toisistaan.

Kun oltiin saatu meikit ja kaikki kuntoon, lähdettiin kohti Hartsua. Jonoja ei vielä tuohon aikaan ollut (onneksi oltiin ajoissa!), joten käytiin ottamassa kuvia seinää vasten, fiilisteltiin ja etsittiin omat paikat. Paikkoja suhteen meillä oli hyvä tuuri, sillä olimme lattiatasossa kiinni ja lavalle näkyi hyvin.

 

Oma suosikkini oli Anssi Kelan esitys. Se jäi mieleen toteutuksensa ansiosta. Pyhimys yllätti viemällä monta palkintoa kotiinsa, Anna Puun menestystä osasin odottaa.

Kävelin koko illan suurilla koroilla, joten loppuillasta jalat alkoivat jo olla sen tuntuisetkin. Näin lyhyenä korot olivat vain välttämättömät, ettei mekko laahaisi liiaksi maata.

Kengät ostin vastikään Citymarketista, jossa taitaa parhaillaankin olla – 50% alennukset. Mekko taas oli Bubbleroomin verkkokaupasta.

Illan jälkeen oli ihanaa pestä meikit, käydä suihkussa ja tepastella hotellin tohveleilla.

Aamupalan sain suoraan huoneeseen kannettuna. Ja sitä riitti! Oli leipää, tuotejuustoa, kahvia, mehua, salaattia, croissantteja ja kaikkea muuta hyvää.

Siinä viime viikonlopun seikkailu. Joskus on ihanaa vain matkustaa hetkeksi pois kotikaupungista ja keskittyä vain sekä ainoastaan itseensä.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.