VALIKKO
7.3.2018 09:14

Ihanan helppo aamusmoothie

Mä olen yleensä niitä ihmisiä, jotka skippaavat aamupalan juoden pari kuppia kahvia. Mikään kiinteä ei heti aamusta tahdo maistua, mutta pelkkä kahvikin korventaa tyhjää mahaa.

Tänä aamuna päätin tehdä poikkeuksen ja  annoin kahvinkeittimelle vapaata. Tein smoothien. Kuinka helppoa se oikeastaan olikaan: ainekset blenderiin ja sekaisin.

Tarvitset

  • Kauramaitoa
  • Mustikoita
  • Proteiinijauhetta

Mittailin ihan silmämääräisesti noita aineksia. Laitoin paljon mustikoita, koska tykkään hieman paksummasta juomasta. Otin Sisulle pienen annoksen sivuun ja lisäilin loppuun tuollaista kookos-suklaa proteiinijauhetta pari lusikallista.

Tämänhän voi tehdä muillain aineilla(ananas-banaani, mansikka, kiiwi), tavallisella maidolla, soijamaidolla, toisilla proteiinijauheilla tai kokonaan ilman, vain mielikuvitus ja omat makutottumukset ovat rajana.

Itse käytän Juustoportin luomu kauramaitoa. Mun makuun se on parhain ja sopii myös meidän Sisun ruuan laittoon. Lisäksi tölkki ei ollut luomuksi mitenkään kallis.

Tämän myötä hyvää huomenta, testailkaa joskus kofeiinitonta aamua. Joskus vaihtelu ja vitamiinipommi saattaa virkistää jopa paremmin.

💙 Lila

Kommentit

  • Inka

    Mä useasti juon smoothien sekä aamukahvin aamupalalla. Smoothieissa juurikin se helppous viehättää ja voi tehdä paljon erilaisia variaatioita vain vaihtelemalla muutamia aineisosia. Kiva postaus! 🙂

     1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.