VALIKKO
11.5.2018 09:42

Kesäisiä kuulumisia täältä hei

Heippa kaikki! Ajattelin tulla postailemaan viime päivieni kuulumisia. Eilen käytiin mun porukoilla grillaamassa ja viettämässä aikaa. Elämäni toinen äitenpäivä lähestyy kovaa vauhtia. Reilu vuosi sitten sain mun esikoisen ja aika kulunut kuin siivillä. Äitiys on opettanut paljon, kasvattanut mua ihmisen sekä antanut unohtumattomia hetkiä.

Päivitin myös tulevaa kesää varten meidän lääke/ensiapukaappia. Apteekista lähti mukaan aurinkovoidetta niin minulle kuin Sisullekin, kyypakkaus, sideharsoa, laastareita ja haavan puhdistusainetta. Koskaan kun ei tiedä milloin käy vahinko ja tuolla pihalla kaatuu tai ampiainen pistää..

Tämä mekko on yksi suosikeistani tänä kesänä! Ihanan värinen ja kevyt päällä. Lisäksi rakastan tuota kukkaista kuosia yhdistettynä mun vaaleisiin hiuksiin.

Eno oli ostanut Sisulle tuommotten leikkiruohonleikkurin. Sitä ihmeteltiin pihalla useaan otteeseen.

Tää ruutupaita (H&M) sopii pojalle niin hienosti. Olen täydellisen koukussa lastenvaatteisiin ja täytän meidän kaappeja jatkuvasti uusilla tyyleillä ja asuilla. Kohta saadaan taas laittaa kirppispöytä varaukseen, haha!

Eilinen ilta oli todella lämmin ja kaunis. Istuttiin miehen kanssa parvekkeella pieni tovi ennen nukkumaan menoa ja oltiin vain.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.