VALIKKO
5.3.2018 11:36

Kipparinlakki päässä kohti kevättä

Reilu pari viikkoa kun siirrytään kesäaikaan ja mun vauva täyttää vuoden. Vauvavuosi on selätetty ja kuinka nopeasti se menikään! Aluksi yöt olivat pitkiä, todella pitkiä eikä tie äidiksi kasvamisessa ollut ruusuista, mutta mä selvisin. Rakkaus saa ihmeitä aikaan ja se nostattaa kärsivällisyyden täysin uudelle tasolle. Olen oppinut arvostamaan aamukahviani, omaa aikaa ja parisuhdetta ihan toisella tavalla. Tavalla, jota en osannut vielä raskaana ollessa edes aavistaa.

 

Aurinko paistaa ihan eritavalla kuin syksyllä, kun kaikki oli pimeää ja kaamos tuntui valtaavan jokaisen kadun, järven rannan ja aamun.

Viime syksystä asti olen haaveillut kipparilakista ja sen yhdistämisestä erilaisiin asuihin. Tuo lakkihan on siitä ihana, että se käy moneen eri tyyliin ja säähän. 

Ostin omani Stockmannin verkkokaupasta. Hintaa tuli alle 15€ sillä kanta-asiakas kortilla sain noin viiden euron alennuksen. Lakki on suomalaista alkuperää ja tuon meriaiheisen pinssin olen kiinnittänyt jälkeenpäin. Sain sen aikanaan veljeltä lahjaksi. Näitähän saa H&M:ltä myös, mutta tykkäsin pitsisistä yksityiskohdista lipassa, joten päädyin tähän.

Loppuviikosta olen menossa ensimmäistä kertaa teettämääm microblading kulmat ja jännittää! Tästä postausta viikonloppuna!

Kivaa maanantaita,

  • ❤ Lila

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.