VALIKKO
12.3.2018 12:44

Maanantain tehojuomana inkiväärishotti

Olen totaalisen hurahtanut blenderiin ja sen tuomiin uusiin smoothieihin ja shotteihin. Tänään pyöräytin koneellani terveellisen inkiväärishotin, jota monissa paikoissa hehkutetaan eikä syyttä suotta. Inkiväärin terveyshyödyt ovat moninkertaiset: Se muun muassa pienentää kehon tulehdusarvoja, lisää lämpöä, ehkäisee meripahoinvointia sekä suolisto ja mahavaivoja, kiihdyttää aineenvaihduntaa, on luontainen kipulääke, tekee hyvää sydämelle ja verisuonille.. Lisäksi viime aikoina on uutisoitu paljon siitä, kuinka inkivääri saattai jopa ehkäistä syöpää.

Tämän aamun shotti on helppo tehdä, tarvitset vain kolme eri ainesosaa.

Tarvitset:

  • Noin 100g inkivääriä
  • 2 mandariinia TAI 1 sitruuna
  • 0,5dl vettä

Kuoritaan ja pilkotaan ainekset ja laitetaan blenderiin.

 

Ja tadaa, shotti on valmis! Ohjeella tuli 1,5 annosta, maku oli voimakas, muttei yhtään huono. Huomasin tuon lämmittävän vaikutuksen muuten tässä samalla kun kirjoittelin tätä postausta. Ehdottomasti teen tätä myös jatkossa.

Ostin Supermarketista 560g inkivääriä ja hinnaksi tuli 2,35€ eli kotona tehden tämä tuli myös paljon halvemmaksi kuin ostaa kaupasta valmispurkeissa kyseistä juomaa. Jos makeutta kaipaa voi shottiin lisätä tilkan hunajaa, itse en sitä tosin kaivannut.

Inkivääriä voi lisäksi käyttää ruuanlaitossa osana patoja, keittoa, uunikasviksia tms.

Mukavaa ja tehokasta maanantaita!

💙Lila

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.