VALIKKO
23.2.2018 15:17

Pohjanmaalle

Mä seison ja katson ohi meneviä autoilijoita, työmatkalaisia ja koululaisia. Läppäri laukussa painaa olkapäähän punaista viivaa ja kertailen päässäni tentin aihealueen läpi. Strategiat, johtajuuskriisit, yritysten kasvumallit ja muut vastaavat. 

Bussi on myöhässä. Katselemme muiden matkustajien kanssa kelloa vuoronperään ja astellemme paikallamme, jottei jalat jäätyisi kiinni huurteiseen maahan. Valkoista, kylmää usvaa.

Kirjastolla availen läppärin eteeni ja nostan laukusta energiajuoman koneen kaveriksi. Go girl, hyvä numero kotiin! Moodle kyselee monta kertaa haluanko varmasti aloittaa. Entä lopettaa? Sivusto muistuttaa kuinka tentin voi tehdä vain kerran. Seitsämän kysymystä, seitsämän kertaa olen varma vastauksistani. Kirjoitan pohdintaa ja raksitan oikein,väärin, oikein.

Kotona odottaa pieni kaaos. Poikaystävä pyörii ympyrää, Sisu tutkii mun kenkiä ja levittää ne pitkin lattiaa. Tiskit pitää laittaa, omat eväät katsoa läpi.

Tänään me ajetaan 8 tuntia Pohjanmaalle, hophop! Sisun tavaroissa on eniten pakkaamista: soseita, maitoa, smoothieita,vaippoja, vaatetta, leluja, sitteri ja missä ihmeessä se hoitolaukku on?

Kun mä lopulta oon saanut turvaistuimen autoon kiinni ja mies kiikuttaa viimeisiä kamppeitaan autoon, mä alan pukea Sisulle vaatetta. Pieni nauraa kun kiskon karhupuvun vetoketjua ylös. Mä kutitan sitä kyljestä ja nauran takaisin. Rakas söpönaama, kohta me mennään!

Mies tarkastelee autossa onko varmasti valot pois päältä ja ”mites se silitysrauta? Mihin tungit sen?”. Silitysrauta tarkoittaa suomeksi suoritinta ja närkästyn tarkastelusta. Äitiaivot eivät aina muista, mutta en mä sentään meidän asuntoa polta !:D

Puin reissuun itse rennosti. Cubuksen mustat housut, tennarit ja ihanan Leviksen hupparin, jonka ostin Zalandosta vastaikään. Kerrankin panostin mukaviin vaatteisiin enkä todellakaan kadu.

Nyt me istutaan autossa ja saavutaan kohta Jyväskylään. Sisu on maailman reippain matkustaja. Se hymyilee, juttelee ja selaa kirjoja edes takaisin. Kunhan on smoothieita evääksi ja rento fiilis. Mies ajaa ja etsii radiosta sopivia kanavia selaten niitä edes takaisin Novalta YleX:ään.

Hyvää viikonloppua ❤❄

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.