VALIKKO
10.3.2018 12:27

Viikonloppu tunnelmissa (shoppailulla)

Ulkona on ollut ihanan keväinen ilma, mies on kotona ja itse lähdin aamusta shoppailukierrokselle. Nyt siis luvassa on postaus, joka saattaa aiheuttaa rahan menoa ja shoppailun himoa myös sulle.

Kun on viikon puuhastellut vauvan kanssa kotona, halusin ehdottomasti päästä kahville juomaan mun vakkaria: capuccinon paikallisen paahtimon pavuista tehtynä. Silloin tällöin kahvilassa käynti on elämästä nauttimista jos multa kysytään!

Seuraavaksi mukaan tarttui Sokokselta fudge shampoo ja bb-voide. Kicksissä taas oli alennukset menossa, joten ostin make up storen kulmakynän sekä huultenrajaus kynän. Tykkään hempeistä huulimeikeistä, kirkkaan punainen on täysin nounou enkä koe oloani ollenkaan kotoisaksi.

 

 

Nämä make up storen kynät on täydellisiä: pysyvät hyvin ja ovat pehmeitä eli ihoa ei tarvitse painaa oikeastaan ollenkaan.

Fudge, blondin hiuksen pelastus. Jos vain tykkää kylmistä sävyistä. Mun mielestä tämä tehoaa jopa paremmin kuin perus hopea shampoo mitä tulee keltaisuuden pois taittamiseen. Mun olisikin tarkoitus sävyttää hiuksia hieman vaaleimmiksi ja ylläpitää tällä ennen kuin tulee kesä ja aurinko, joka vaalentaa luonnostaan. Tällä hetkellä mun hiustenväri on tosi luonnollinen, tummempaan vaaleaan taittava. Välillä tykkään siitä, välillä en ollenkaan.

Fudge shampoo maksaa Sokoksella 21€ ja hoitoaine 21€.

Olen etsinyt vaalean sinistä laukkua ja sitten tämä vain tuli vastaan! Poikkesin sattumalta Lindexille ja siinä se oli, 19.99€.  Olen rakastunut vaalean siniseen ja viime aikoina ostanut niin verhot kuin paitapuseron tässä sävyssä.

Viimeisimpänä Sisu ja kevään vaatteet. Nämä kaikki olivat KappAhlissa 50-70% tarjouksessa. Näen jo sieluni silmin, että käytän tuota raitasta Newbien neuletta Sisun yksivuotis kuvissa.

Siinä kaikki tältä päivää. Näitä hömppä postauksia on välillä mukava tehdä kun saa samalla itse vielä fiilistellä ostoksiaan ja pysytellä viikonloppu tunnelmissa.

Aurinkoista lauantaita, vaikkei ainakaan täällä aurinko edes paista tänään.

💙 Lila

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.