VALIKKO
28.11.2018 22:34

10 faktaa minusta

Ajattelin pitkästä aikaa tehdä tällaisen faktapostauksen, jossa kerron sellaisia faktoja itsestäni, joita ette ehkä vielä tienneet musta. Oon tehnyt tällaisia aiemminkin mun blogissa, mutta ajattelin keksiä vielä pitkästä aikaa lisää sellaisia faktoja joita en ehkä aiemmin ole blogissa maininnut 🙂

2018-11-28 09.16.00 2-01-02

1. Oon todella lyhyt: 159 cm. Yleensä kun ihmiset näkee mut ensin kuvista ja sitten livenä niin monet hämmästelee koska jostakin syystä luulee että mä olen hirveän pitkä. 😀 En edes muista monetko kerrat oon kuullut ihmisiltä ensimmäisenä sanat ”siis ootko sä noin lyhyt, mä luulin että sä oot pitkä!”.

2. Oon absolutisti, ja päätin jo oikeastaan lapsena että sitten isompana en tule juomaan ollenkaan. Kun täytin 18 niin kyllä mä alkuun join vähän alkoholia, mutta sitten päätin että en aio juoda enää yhtään. Alkoholin juominen ei ole yhtään mun juttu ja kieltäydyn myös juhlien alkumaljoista. Mun absolutismille on monta syytä ja tästä saisi jopa varmaan ihan postauksenkin aikaiseksi, sillä hyvin usein tämä asia aiheuttaa hämmästystä.

3. Oon tosi pahasti perfektionisti, etenkin mun kodin suhteen. Esimerkiksi roskiksiin täytyy aina ostaa valkoisia roskapusseja, jotta ne sopivat yhteen kodin sisutuksen kanssa, ja kylpyhuoneeseen täytyy aina ostaa yhtä tiettyä saippuaa, joka sopii sekä värimaailmaltaan että tuoksultaan mun asuntoon. :’D Oon perfektionisti myös lähes kaikessa mihin ryhdyn, tavallaan se on ihan hyvä asia koska sillä tapaa en mene sieltä mistä aita on matalin, mutta toisaalta liika perfektionistisuus on myös tosi kuluttavaa.

4. Oon biseksuaali, mutta harvemmin sitä huutelen hirveästi missään, koska en koskaan voi tietää ihmisten suhtautumista asiaan ja en ole ihan täysin sinut asian kanssa vaikka tämän asian oon tiennyt jo lapsesta asti. Musta ei tunnu yhtään oudolta ajatella että seurustelisin naisen kanssa.

5. En pidä nenänpäässäni olevasta luomesta yhtään, ja olen harkinnut sen leikkauttamista pois. Se vaatii kuitenkin sen verran rahaa että tällä hetkellä en pysty asiaa tekemään. Kukaan ei ole ikinä sanonut siitä mulle mitään negatiivista, mutta itse kiinnitän siihen jatkuvasti huomiota vaikka olen elänyt 23 vuotta asian kanssa. Toinen hassu fakta aiheeseen liittyen on että pikkuveljelläni on tismalleen samassa paikkaa luomi (en tosin siitä ajattele mitenkään negatiivisesti, mutta itsellä ajattelen), ja harvemmin tulee kyllä törmättyä ihmiseen jolla olisi siinä kohtaa luomi. Tää luomi on siis näköjään jotenkin periytynyt mulle ja veljelle 😀

2018-11-28 09.16.00 1-01

6.  Lajittelen pyykkini pyykkinarulle aina värijärjestykseen, niin että kaikista kivoimman väriset pyykit ovat edessä ja näkyvillä, ja keskelle lajittelen ei-niin-kivanväriset pyykit, kuten tummat tai harmaat pyykit. Ajattelen että pyykkien värit vaikuttavat mun mielialaan, joten jos pidän näkyvillä värikkäitä pyykkejä niin ne vaikuttaa mielialaan positiivisesti. En tosin tiedä onko tässä ajattelussa päätä eikä häntää, mutta pidän silti pelkästä pyykkien lajitteluprosessistakin. 😀

7. Mun sukunimisiä ihmisiä on alle 10 ja mun sukunimi on tosi harvinainen. Monet on myös kommentoineet sen kuullessa että se kuvaa hyvin mua, koska sukunimi viittaa hieman sanaan ”herttainen”.

8. Pelkään aivan järkyttävästi oksentamista. Meen paniikkiin jos joku oksentaa tai jos itse oksennan.

9. Vihaan kovia ääniä ja esimerkiks mikron piippaus, kaikenlaiset piippaavat ajastimet, astioiden kolina sekä ruokailuvälineen putoaminen maahan kuulostaa musta aivan raastavalle ja yritän tehdä kaikkeni välttääkseni näitä ääniä.

10. Mulla on joskus outoja mielihaluja ruuan suhteen ja mun tekee mieli sellaisia ruoka-aineita, joista mä en edes tykkää. Tällaisia on esim. miniluumutomaatit ja suolakurkut.

Kommentit

 • Sini

  Tääpäs oli mielenkiintoinen postaus! Absolutismista ois kiinnostava lukea postausta. Se on minulle ajankohtainen aihe juuri nyt, koska täytin juuri 18 vuotta.

   0
 • Enni

  Kiitos, kiva kuulla 🙂 Pistän tuon absolutismi-postausidean mieleen jos joku päivä saisin aikaiseksi kirjoitella siitä postausta 🙂

   0
 • Sofia

  Mustakin ois tosi mielenkiintosta lukea lisää absolutismista! 🙂 Ja hei, täällä toinen lyhyt, oon vaan 158cm 😀 Ihanan väristä huulipunaa sulla muuten näissä kuvissa ♥

   0
 • Enni

  Siitä onkin itse asiassa postausta valmistumassa, joten kiva jos mielenkiintoa löytyy sellaiselle! Haha, kiva etten ole ainoa näin lyhyt 😀 Ja kiitos, se taisi olla jotakin NYXin huulipunaa jota päätin pitkästä aikaa pistää piristykseksi 😀 <3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.