VALIKKO
10.12.2015 13:05

10 Random facts about me

Aattelin toteuttaa tämmösen 10 Random facts about me-postauksen ja samalla jaan teille viime kesän Espanjan reissun kuvia. 🙂

1.  Oon harrastanut hirveesti kaikkea elämäni aikana: vapaapalokuntaa, sirkusta, basson soittoa, kitaran soittoa, vetänyt lapsille ensiapukerhoa punaisella ristillä, valokuvannut, hiihtänyt, pelannut jalkapalloa, oon ollut käsityökoulussa ja harrastanut yleisurheilua. Monet on ihmetellyt esimerkiks sirkusta ja vapaapalokuntaa koska ne ei oo ehkä mitään kovin tavanomaisia harrastuksia.

2.  Hamstraan aina kaikkea. Pienenä keräsin lautasliinoja ja karkkipaperin kuoria, nykyään kerään kaikenlaista pikkusälää joka muistuttaa mua jostakin tapahtumasta. En vaan osaa heittää niitä pois, koska tuntuu että heitän samalla pois palasen menneisyydestä.

IMG_7590

3. Mun on aina kaupassa pakko vertailla tuotteita että missä purkissa on eniten. Valitsen sitten aina sen jossa on eniten, jotta saisin rahoilleni parhaan vastineen, haha.

4. En pysty kattomaan telkkaria jos en tee samalla mitään. En vaan osaa pysyä paikoillani edes tuntia. Nytkin oon tässä kone sylissä ja katon telkkaa.

IMG_7733

5.   Osaan puhua viittä kieltä: suomea, ruotsia, englantia, ranskaa ja espanjaa.

6. En oo juonut pitkään aikaan kahvia, koska se maistuu kuvottavalle. Sen sijaan juon joka aamu kahvijuomaa, koska en yksinkertaisesti pysy hereillä ilman että saan ees vähän kofeiinia joka aamu.

IMG_6973

7. Jouduin käymään inssin neljä kertaa ennenkun sain ajokortin. Pelkään nykyään ajamista ihan hirveesti, vaikka mulla onkin ollut ajokortti jo kaks vuotta.

8. Mä pelkään aura-autoja ihan hirveesti… 😀 Herään joskus keskellä aamuyötä kun kuulen aura-auton ääniä pihalta ja oon ihan kauhuissani. Sydän hakkaa tuhatta ja sataa jos vaan kuulen/nään aura-auton jossain. En tiiä miks mä pelkään niitä, oon pelännyt lapsesta asti.

IMG_8029

9.  En saa talvisin unta jos mulla ei oo pörrösukat ja tavalliset sukat päällekkäin jalassa. Mun jalat on ihan jäässä ilman niitä.

10. Mulla on valokuvamuisti. Muistan aina kokeisiin lukiessa tarkalleen että missä kohtaa joku kuva tai teksti on. Joskus teen omia esseitä kokeisiin lukiessa ja muistan ikäänkun valokuvana että missä kohtaa mikäkin lause on.

IMG_8069

Ootteko te samanlaisia / teettekö samoja juttuja?

Kommentit

 • Anonyymi

  Itsekin joskus hamstrasin kaikkea, sekä mullakin on valokuvamuisti. 😀
  Kivoja, ja mielenkiintosia faktoja!

   0
 • Sofia / Kaksinaamainen

  Haha, eikä 😀 Mä vertailen myös punukoita kaupassa, en nyt tietenkään osta jättikokoista jos ei ole tarvetta, mutta kyllä mä aika tarkkaan katson, että saanko samalla hinnalla 250 grammaa vaiko 400! Ja mä en myöskään osaa katsoa vain telkkaa, aina pitää joko hypistellä jotain tai lakata kynsiä 😀 Hauska postaus ja kivoja faktoja, mukavaa loppuviikkoa <3

   0
 • Enni

  Kiva kuulla 🙂 Haha, hauskaa että säkin teet niin ja että sullakin on valokuvamuisti 🙂

   0
 • Enni

  Mä luulin että oon ainoa joka tekee niin! 😀 Telkkarin kattominen ei kyllä millään onnistu jos ei tee mitään samaan aikaan. Kiva että tykkäsit postauksesta, kivaa loppuviikkoa sullekin 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.