VALIKKO
5.2.2017 21:37

10 unelmaa

Mulla on jo pitkään ollut luonnoksissa tää postaus, ja nyt aattelin sitten tehdä tän loppuun. Mutta siis, aattelin tehdä postauksen mun 10 unelmasta. Mulla on myös muitakin unelmia, mutta listasin tähän nyt ainakin 10 niistä.

1. Psykologin / lääkärin ammatti

Oon unelmoinut lapsesta asti lääkärin ammatista. Luin yläasteella tosi paljon lääkärikirjoja ja tehtiin yläasteen opon kanssa kaikki suunnitelmat niin että hakisin sitten lukion jälkeen lääkikseen. No, se unelma sitten jäi kun jouduin olemaan muutaman vuoden poissa koulusta ja sitten olikin jo myöhäistä alkaa keräilemään kursseja sitä varten. Salaa haaveilen silti vieläkin että musta tulis joku päivä lääkäri, mutta se ei varmaan oo koskaan mahdollista 😀 Sitten toinen haaveammatti on psykologi ja aionkin lukion jälkeen yrittää päästä yliopistoon lukemaan psykologiaa. Rakastan muiden auttamista ja kaiken syvällisen pohtimista joka liittyy ihmismieleen. Se on vaan niiiiin mielenkiintoista!

2. Toisen tatuoinnin hankkiminen

Eräs tatuointi on ollut haaveissa jo yläasteesta lähtien ja aattelin sen jossakin välissä käydä kyllä ottamassa. En vielä kerro aihetta, joten se olkoon sitten yllätys mikäli sen hankin 😉

3. Voimistelun / baletin harrastaminen

Harrastin pienenä telinevoimistelua ihan todella vähän aikaa ja jossakin balettiryhmässä tuli myös oltua päiväkodissa. Baletti on aina ollut sellainen jota oon halunnut harrastaa, mutta en tiedä onko se sitten kuitenkaan mun juttu. Mut ei sitä tiedä jollei koita! Voimistelu on ollut myös sellainen josta oon unelmoinut jo tosi pitkään, mutta harmillisesti en oo löytänyt mitään ryhmiä joihin aloittelija pääsis.


4. Saada jotakin merkittävää aikaiseksi

Mun unelma on se, että saisin tehdä jotakin merkittävää. Uskon että monilla on tää sama haave, tai haave siitä että saa jättää tänne maailmaan jonkinlaisen ”jäljen”. Se merkittävä juttu voi olla joku aivan pienikin juttu, vaikka jonkun auttaminen edes jollakin tavalla.

unelmani_kollaasi
Kuvat: Weheartit

 

5. Kissan hankkiminen

Lapsuuden kotona meillä on kissa, mutta oon unelmoinut ihan omastakin kissasta. Nykyiseen vuokra-asuntoon ei saa hankkia eläimiä, eikä nyt ehkä olekaan sellainen elämäntilanne että sen hankkiminen olisi järkevää, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa.

6. Kirjan kirjoittaminen

Heh, haluaisin ihan oikeesti kirjoittaa kirjan 😀 En oo tosiaankaan mikään hyvä kirjoittaja, mutta oon unelmoinut että saisin joskus kirjoittaa omaelämänkerran, ihan omaksi ilokseni, ei siis minnekään julkaistavaksi. Mulla on ollut niin outo ja tapahtumarikas elämä että siitä saisi vaikka minkälaista tekstiä aikaiseksi ja olis tosi kiva saada koko elämä kirjoitettuun muotoon.

7.  Itsensä kehittäminen

Tää on tosi laaja käsite, jolla tarkotan oikeastaan kaikenlaista kehittämistä. Haluaisin kehittää elämäni terveelliseen suuntaan, olla positiivisempi, oppia koko ajan lisää, olla parempi sirkuksessa, kehittyä ihmisenä, vähän kaikkea!

8. Matkustaa jonnekin uuteen maahan

Oon elämäni aikana käynyt Ruotsissa, Virossa, Turkissa ja Espanjassa, joten olisi kiva tutustua johonkin ihan uuteen maahan.

9. Kehittyä valokuvaajana

Olis mahtava oppia kuvaamaan paremmin! Haluaisin ensisijaisesti kehittyä luonto- ja ihmisvalokuvaamisessa, mutta olis kiva oppia ottamaan tänne blogiinkin parempia kuvia.

10. Nähdä livenä joku hyvä bändi / kuunnella jotain hyvää livemusiikkia

Vitsi mua harmittaa kun syksyn Flow Festareilla oli Massive Attack ja en päässyt sitä kuuntelemaan, nimittäin se olis varmasti ollut superhyvä. Mua vaan alkoi ahdistaa ympäripäissään olevat ihmiset, joten oli pakko lähteä sieltä pois. Olis myös kiva päästä näkemään livenä joku hyvä bändi, kuten Don Huonot, joka tosin ei harmillisesti taida enää keikkailla.

Mitä tykkäsitte tästä postauksesta? Olis kiva kuulla myös mitkä on teidän unelmia! 🙂

Kommentit

  • Niina

    Olipa ihana postaus! <3 Sun blogisi kautta susta on saanut sellaisen herttaisen kuvan ja sun postauksia lukee mielellään 🙂 Liian harvoin vaan tulee kommentoitua, mutta tälläiset unelmista kertovat postaukset herättävät aina mussa paljon ajatuksia. Mäkin oon kova unelmoimaan, aina on joku unelma mielessä jonka haluan toteuttaa 🙂 Mun suurimpia unelmia on päästä vielä opiskelemaan ja matkustaa mahdollisimman paljon. Toivon, että sun unelmat toteutuvat!<3

     0
  • Enni

    Voiii kiitos paljon, sun kommentti sai mut niin iloiseksi <3 Ihana kuulla! :') Mussakin herättää aina tietynlaiset postaukset vahvoja tuntemuksia, ja unelmista kertovat postaukset on just sellaisia. Kiva kuulla sunkin unelmista, mäkin toivon että ne toteutuu 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.