VALIKKO
7.9.2016 20:06

Arvostelussa Bio oil

Mun on todella vaikea löytää oikeasti tosi hyviä ihonhoitotuotteita, sillä mun iho on niin herkkä että se menee huonoista tuotteista hetkessä kamalaan kuntoon. Usein tuleekin lähdettyä shoppailemaan uusia ihonhoitotuotteita, mutta tuntuu ettei mikään koskaan toimi kunnolla. Kaverin kautta olin kuitenkin kuullut Bio oilista, ja kiinnostuin siitä. Kun viimekertaiset rasvat oli käytetty loppuun, hain sitten kaupasta paketin sitä.

DSC09646

Bio oilin mainostetaan olevan erikoisihonhoitoa varten: arville, raskausarville, epätasaisen ihon sävylle, ikääntyneelle iholle sekä kuivuneelle iholle. Itse kärsin pahoista aknearvista ja kuivasta ihosta, joten paketin teksti sai minut kiinnostumaan tuotteesta.

Bio oil sisältää A- & E-vitamiinejä sekä luonnon kasviuutteita, kuten kamomilla- ja laventeliöljyä. Mitään erityistä käyttöohjetta tällä ei ole, mutta tuote kehotetaan levittämään iholle pyörivin liikkein. Tuote sopii sekä kasvoille että vartalolle.

DSC09668

No, mitä mieltä sitten itse olin? Kuten aiemmin mainitsin, mulla on todella pahat aknearvet. Bio oil on vaalentanut huomattavasti useita arpia, joten tuntuu että olisin pulassa ilman sitä. Vaikka tuote on öljyä, se kuivuu todella nopeasti. Tää on myös tosi kosteuttavaa, joten talven tullessa tää on kyllä pelastus. Mun herkälle iholle Bio oil sopi tosi hyvin, eikä mitään allergiaa tai muuta ilmennyt.

Oon myös sekoittanut välillä kuivan ihon yllättäessä Bio oilia meikkivoiteeseen, jolloin meikki ei kuivahda ikävästi iholle. Siinä tietysti muistettava laittaa sitä maltillisesti, ettei lopputuloksesta tulee liian öljyistä!

DSC09660

Bio oil maksoi n. 11 €. Pakkauksessa oli 60 ml, joten hinta-laatusuhteeltaan tää on mun mielestä tosi hyvä. Tää kestää käytössä tosi kauan, sillä öljymäisen koostumuksen takia tätä tarvitsee vain ihan vähän kerrallaan. Bio oilia myydään myös 125 ml pakkauksessa. Tykkäsin tästä ihan älyttömästi ja jos kaipailee talveksi uutta ihonhoitotuotetta niin voisin kyllä lämpimästi suositella tätä. Itse ostin Bio oilin Anttilasta, mutta koska Anttilat on varmasti jo tyhjennetty, löytää tätä myös esimerkiksi Apteekista tai Sokokselta.

Onko Bio oil teille tuttu tuote?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.