VALIKKO
10.4.2017 12:44

Arvostelussa Bochin Brilliant care Quattro-ion -suoristusrauta

Kävin tässä muutama päivä sitten vilkasemassa Jyväskylään tulleen uuden Kärkkäisen ja jo sinne mennessä arvelinkin etten tuu tyhjin käsin sieltä lähtemään…Huh siellä kyllä oli tavaraa vaikka kuinka paljon ja olis varmaan paljon muutakin lähtenyt kassan kautta kotiin, mutta tällä kertaa mukaan tarttui kuitenkin vaan sellainen perus neuletakki ja uusi suoristusrauta. Vanha suoristusrauta repi hiuksia ja teki niistä ihan huonokuntosen näköset, joten päätin sitten ostaa uuden.

DSC0903011

Päädyin Boschin Brilliant care Quattro-ion -suoristusrautaan, joka maksoi 50€. Kyseisen suoristusraudan lämpölevyt on erikoisleveät, joten niillä saa nopeasti suoristettua hiukset. Suoristusrauta käyttää myös quattro-ion -tekniikkaa, joka poistaa hiuksista suoristuksen jälkeistä sähköisyyttä, helpottaa kammattavuutta ja tekee hiuksista pehmeät. Suoristusraudassa saa valita lämpötilan kolmesta eri tasosta välillä 140-200 °C. Mikä oli sitten mun mielipide tästä?

DSC0896311

Mun mielestä tätä suoristusrautaa oli helppo käyttää ja tää lämpeni ihan tosi nopeesti! Edellisen suoristusraudan lämpenemistä sai odotella muutamankin minuutin, mutta tää lämpeni ihan parissakymmenessä sekunnissa. Tykkäsin kun tässä on kolme lämpötilaa, mistä valita. Mun hiuksia kaks ekaa lämpötilaa ei suoristanut, joten piti siis käyttää 200°C. Suosittelen siis sitä pidemmille ja paksummille hiuksille. Leveät lämpölevyt helpotti tosiaan suoristamista, kun ei tarvinnut tuhanteen kertaan vedellä hiussuortuvia että ne suoristuis. Tää ei myöskään repinyt hiuksia yhtään. En sen enempää tiedä mitä toi quattro-ion -tekniikka tarkottaa, mutta hiuksista kyllä tuli todella ihanan sileät, eikä hiukset ollut yhtään sähköiset. Ainakin viime suoristusraudan käytön jälkeen hiukset oli ihan katkenneet ja sähköiset, mutta tän käytön jälkeen näytti että hiuksiin ei ees olis tullut mitään tuhoa lämpökäsittelyn takia. Tuntu jopa siltä että hiukset olis parempikuntoset kun ennen suoristamista 😀 Mun mielestä tää oli tosi hyvä suoristusrauta, jota voin kyllä lämpimästi suositella teillekin!

DSC29178211

Tässä vielä ennen / jälkeen-kuva. Mä en tykkää yhtään mun laineikkaista sotkuhiuksista, joten mun mielestä suoristaminen tekee niistä vähän siistimmät.

Ootteko te koittanut kyseistä suoristusrautaa ja jos ootte niin mitä te ootte tykännyt siitä?

Kommentit

  • Niina

    Vau mikä ero! 🙂 Todella nätit hiukset tuolla saa aikaan. Mä en enää suoristele hiuksia kuin joskus, koska se ei sovi mun hiuksille. Ennen suoristin usean kerran viikossa, nykyään vaan joskus 🙂

     0
  • Enni

    Itekin tykkään noista suoristetuista hiuksista! Olin tosi yllättynyt kuinka hyvin tolla saa suoristettua kun yleensä mun etuhiukset ei meinaa suoristua millään..Mäkään en halua ottaa suoristamista tavaksi, mutta silloin tällöin on ihan mukava piristää itseään vähän erilaisilla hiuksilla. Mäkn suoristin yhdessä vaiheessa joka päivä hiukset, ja hiukset oli kyllä ihan järkyttävän näköset… 😀

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.