VALIKKO
27.8.2017 20:04

Asukuvia & pikaiset kuulumiset

Tänään nappailtiin muutamat kuvat päivän asusta parvekkeella. Se on kyllä niin kätevä kun ei tarvitse poistua kotoa ottamaan kuvia! Ja nyt niitä tulee varmasti nappailtua enemmän, kun se käy niin nopeasti. Löysin eilen Gina Tricotista ton ihanan paidan, ja siitä tais tulla mun uusi luottoasu. Se on tosi mukava päällä, kivan värinen ja sopivan pitkä, kun tuntuu että nykyisin kaikki vaatteet on hirveen lyhyitä. Asukuvien alapuolella näkyvät korut on kans mun luottokoruja, jotka olikin mulla päällä ton asun kanssa, mutta niitä ei vaan oikein näy kuvissa.

Tänään oli ihan superkiva päivä, iltapäivästä tehtiin intialaista ruokaa, josta tuli niiiiiiin hyvää!! Testattiin jotain uutta maustekastiketta broilerin kanssa, siivutettiin mukaan porkkanaa ja sen kanssa basmati-riisiä. Ja lisukkeena naan-leipää, nam. Iltapäivästä mummo ja pappa soitti että halutaanko tulla käymään, ja lähdettiinkin sitten käymään siellä. Oli kiva nähdä mummoa ja pappaa ja niiden söpöä kissaa. Äsken tultiin sitten pieneltä lenkiltä, sää oli aivan ihanan syksyinen. Löydettiin myös pari autiomökkiä, josta nappailin kuvia, voi olla että teen siitä oman postauksen. Nyt sitten aattelin juoda kupin teetä naan-leivän kanssa ja suunnata vähitellen nukkumaan. Kivaa alkanutta viikkoa jo nyt kaikille! <3

asu 2asu 3
DSC07576

DSC07451
PIC_308191

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.