VALIKKO
20.9.2015 23:24

Autumn inspiration

autumncollage
Kuvat : Weheartit

Liityin juuri We heart it-sivustolle ja tein näistä kuvista syksykollaasin, jonka tulin jakamaan myös teille. Heti kuvia selaillessa alkoi mieleen tulla valokuvaus- ja vaateinspiksiä. Ihana kun lehdet muuttuvat värikkäiksi, omenat putoavat puusta ja sadepisarat peittävät ikkunat. Odotan niin innolla syksyisiä valokuvausreissuja!

Aion myös ostaa kaupasta / tilata netistä syksyisiä huulipunia, kynsilakkoja ja vaatteita. Vaikka tykkäänkin shoppailla kaupoissa, niin onhan se mukava kun voi nettishoppailla vaikka pyjamassa, ilman että tarvitsee edes lähteä kotoa minnekkään. Pitäisi vain uskaltautua tekemään tilauksia! Olen aiemmin ostanut vain ebayn kautta, joten minulle tuo nettishoppailu ei ole niin tuttua. Vitsit miten houkuttelisi tuollainen mattamusta kynsilakka, nyöritetyt kengät, syksyiset huulipunat ja paksut neuleet.


Uusia kampauksiakin olisi kiva opetella. Nyt kun on hiuksetkin jo todella pitkät niin niihin saa vaikka mitä kivoja kampauksia. Tosin ainoa ärsyttävä puoli uusien kampauksien kokeilussa on, että ekoina kertoina hiukset on ihan solmussa ja sekaisin, olenko ainoa jolle käy näin..? Kalanruotoletti on ihan mun suosikki näin syksyisin, mutta vaikkapa jokin uusi letti tai nuttura voisi tuoda piristystä asukokonaisuuksiin.

Kommentit

  • Sofia Keitaanranta

    Kiva postaus! Itekkin tein eilen vähän vastaavanlaisen 🙂 Näitä on aina niin kiva tehdä ja myöskin lukea muiden blogeista :)!

     0
  • Enni

    kiitos, täytyykin käydä katsomassa sun postaus 🙂 oon ihan samaa mieltä!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.