VALIKKO
1.9.2018 00:21

Autumn sport wanties

Nyt syksyllä mä oon rakastunut etenkin lenkkeilyyn ja venyttelyyn ihan uudella tavalla. Oon nyt käynyt lenkkeilemässä ja tehnyt pienet venyttelyt melkeinpä poikkeuksetta joka päivä, ja samalla olen alkanut myös kiinnittää ihan eri lailla huomioita kauppoihin ilmestyneisiin syksyn treenivaatteisiin. Mä itse olen sitä mieltä että tärkeää urheilussa on myös se että saa tuntea olonsa itsevarmaksi kivoissa treenivaatteissa ja että treenivaatteet ovat mukavat ja käytännölliset päällä. Tulee itsellekin jotenkin skarpimpi olo kun vaatteet ovat miellyttävät. Tällä hetkellä omistan säälittävästi vain yhden Piruetin treenipaidan ja kahdet treenitrikoot, joten välttääkseni myös jatkuvan pyykinpesun ajattelin hankkia tänä syksynä itselleni vähän lisää treenivaatteita. Keräsinkin alla näkyvään kollaasiin kaikkea treenaamiseen liittyviä juttuja jotka ovat haaveissa tällä hetkellä:

autumn sport wanties 2018

× Jumppamattoa en tällä hetkellä omista, mutta liian usein huomaan kuinka sellaiselle olisi tarvetta! Joku pirteän värinen matto olisi kiva, ehkäpä vaaleanpunainen, heh…

× Säärystimien ostamista olen jo pohtinut pitkään, ja olen ne jo varmaan tuhat kertaa napsauttanut Piruetin ostoskoriinkin, mutta silti en ole vielä niitä tilannut. Treeneissä meillä olisi suositus käyttää nilkoissa lämmittimiä etenkin alkulämmittelyn ajan ja tällaiset pidemmän malliset mustat säärystimet onkin nyt tarkoitus vihdoin hankkia.

× Sitten haaveissa olisi myös uudet balettitossut, ja nyt pääsinkin paljastamaan teille tämän blogissakin aiemmin vilahtaneen unelmien lajin, jonka päätin aloittaa! Ilmoittauduin siis aikuisbaletin alkeiskurssille ja vaikka multa löytyykin jo entuudestaan yhdet balettitossut niin täytyy katsoa ovatko ne sopivat tuonne kurssille vai täytyykö hankkia jotkut toiset 🙂 Tästä kuitenkin enempää myöhemmin, vaikka tekisikin mieli hehkuttaa tätä baletin aloittamista täälläkin jo nyt!

× Tuota kuvassa näkyvää pidemmän mallista Adidaksen hupparia olen katsellut jo pitkään Stadiumissa, ja tänään vihdoin pääsin testaamaan sitä päällekin. Harmillisesti se ei kuitenkaan yhtään istunut mulle! Se vaikutti päällä enemmänkin jättisuurelta mekolta, ehkä koska olen näin lyhyt. :’D Vaikka se löytyykin tästä wishlistiltä nyt niin luulen etten tule sitä kuitenkaan hankkimaan itselleni. Sen sijaan joku muu Adidaksen paita olisi tosi kiva. Sävyinä voisi olla juurikin tuollainen harmaa tai yllätys yllätys vaaleanpunainen 😀

× Noita Adidaksen tiukempimallisia verkkahousuja olen myös ihaillut jo pitkään, mutta jotenkin oon ajatellut että ne ei sovi mulle. En tosin ole testannutkaan niitä koskaan päälle, joten en voi vielä tietää. Sellaiset olis kuitenkin tosi kivat!

× Voimistelussa alkaa syksyllä välinekausi, ja ilmeisesti tänä syksynä välineeksi valikoitui keilat. Ennen en olekaan keiloja päässyt edes kokeilemaan, joten sellaiset pitäisi varmaan hankkia sitten 🙂 Innolla odotan jo keilajuttujen treenausta!

× Tämä Danskinin rento paita nauhoilla on niin kiva, oon ihaillut sitä jo niin monesti Prismassa! Väri on aivan ihana ja tuo malli vaikuttaa sellaiselta hyvin päälle istuvalta.

× Tällaiset vanhanaikaiset hiusdonitsit olen todennut parhaiksi ponnareiksi, myös urheilussa, ne on tosi hellävaraisia eikä katko hiuksia. Entuudestaan mulla on tällaisia muutama, mutta juuri onnistuin pilaamaan yhden tällaisen mustan hiusdonitsin kun pistin sen pesukoneeseen 😀 Pitää siis hankkia uusi. Joku kuviollinen ponnari voisi olla kiva, tuota kuvassa näkyvää ponnaria olen etenkin ihaillut Piruetilla.

Mitäs mieltä te olitte tästä wishlististä ja onko teillä haaveissa syksylle jotakin urheluhankintoja?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.