VALIKKO
11.10.2015 20:07

Baby skin primer / meikinpohjustusvoide

Vielä muutama viikko sitten meikinpohjustusvoide oli minulle tuntematon meikkituote, mutta luettuani siitä blogeista, kiinnostuin minäkin. Päätin sitten ostaa sellaisen ja päädyin myyjän suositteleman uudehkoon Maybellinen Baby Skin-meikinpohjustusvoiteeseen.

Primer tai toiselta nimeltään meikinpohjustusvoide on kosteusvoiteen päälle ja meikkivoiteen alle levitettävä voide, joka tekee meikistä tasaisemman ja kiinnittää sen paremmin. Se tasoittaa epätasaisuuksia tehden ihosta tasaisen. Sitä voi myös käyttää pelkiltään ilman meikkiä.

DSC02000

Baby Skin Instant pore eraser-primer on silikonipohjainen ja se auttaa häivyttämään ihohuokosia ja ihon epätasaisuuksia. Sen myös luvataan tekevän ihosta samettisen. Väriltään se on läpinäkyvä ja se sopii kaikille ihotyypeille. Tuotetta tarvitsee kerralla vain aivan pienen määrän, joten se on melko riittoisaa. Tuubissa on 22 ml ja hinta taisi olla hieman alle kympin.

DSC02004

Tykkäsin tästä tosi kovasti, vaikka tämä olikin eka testaamani primeri. Luvatun mukaisesti tämä häivytti ihohuokosia ja epätasaisuuksia, sekä teki ihosta samettisen ja heleän. Tämä myös poisti hieman kiiltoa, muttei kuitenkaan kuivattanut yhtään. Tykkäsin siitä, että tuote oli läpinäkyvä. Meikki levittyi tämän päälle todella sulavasti ja tasaisesti. Meikkivoide myös pysyi kasvoilla koko päivän korjailematta.

Oletteko te käyttäneet primeriä? Onko teillä primer-suosikkia?

Kommentit

  • Anonyymi

    Käytän itse jotain Nivean primeriä, koska sinä on kosteusvoide samassa. Mun iho on niin kuiva, joten se on mulle tosi hyvä! 😀

     0
  • Enni

    se on varmaa tosi hyvä talven tullen kun iho kuivuu 🙂 täytyypä pistää ylös toi!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.