VALIKKO
16.4.2019 15:23

Blogitiimimme etsii uusia jäseniä!

blogitiimi

Blogitiimimme etsii uusia jäseniä mukavaan porukkaamme, joten nyt myös sulla on mahdollista päästä meidän tiimiin mukaan! Tällä hetkellä meidän Blogitiimi koostuu mun lisäksi Jennystä (tästä pääset blogiin) ja Kristasta (tästä pääset blogiin), ja vähentyneen jäsenmäärän takia etsimmekin nyt uusia jäseniä. Toteutamme yhdessä joka kuukausi yhden blogitiimipostauksen sovitusta aiheesta. Tähän mennessä olemme kirjoittaneet muun muassa miksi bloggaamme, osallistuneet muovittomaan maaliskuuhun, toteuttaneet my dayn yksi kuva per tunti-periaatteella sekä kertoneet hieman rahankäytöstämme. Meillä on myös Whatsapp-ryhmä, jossa voi jakaa bloggaamiseen (tai miksei johonkin muuhunkin aiheeseen) liittyviä ajatuksia tiimiläisten kesken, ja jossa tiimipostausten suunnittelu tapahtuu.

Haemme tiimiin seitsemää motivoitunutta ja sitoutunutta lifestyle-bloggaajaa, joten mikäli kiinnostuit niin jätä kommenttikenttään kuvaus itsestäsi, siitä millaista blogia kirjoitat ja linkkaa mukaan myös blogisi osoite. Aikaa blogin linkkaukseen on 15.5 asti, ja otamme sitten yhteyttä valittuihin bloggaajiin 🙂

Kommentit

  • Lillil

    Olen melkein 30-vuotias nainen, joka kirjoittaa kosmetiikkapainotteista lifestyle-blogia. Kuvioissa pyörii myös avomies, berninpaimenkoira sekä kaksi kissaa. Harrastuksistani leivonta ja luonnossa liikkuminen ovat myös iso osa blogiani. Blogissa alkaa myös keväällä näkymään talomme rakennusprojekti.

    -Laura

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.