VALIKKO
8.7.2018 12:39

Bye bye Spain

Kolmen viikon loma alkaa pian olemaan lopuillaan ja huomenna lähtee aamusta lento takaisin Suomeen. Vaikka täällä onkin ollut ihan superrentouttavaa nauttia auringonpaisteesta, kuvailla nättejä maisemia, uida ja shoppailla niin musta on kuitenkin myös tosi kiva palata takaisin Suomeen. En ole ehtinyt hirveän kauaa asua vielä siinä mun uudessa asunnossani, joten kiva päästä taas takaisin pyörittämään arkea sielläkin. Myös se on jotenkin niin ihanaa kun pääsee matkan jälkeen purkamaan matkalaukkuja ja laittamaan tavaroita takaisin paikoilleen! Tiedossa on sitten jossakin vaiheessa myös postausta matkakuvista ja ostoksista.

Käytiin vielä äitin kanssa eilen toiseksi viimeisen illan kunniaksi kuvailemassa auringonlaskun aikaan tässä lähiseudulla. Ajattelin että olisi kiva ottaa täällä muutamia asukuvia, mutta jotenkin se vaan jäi. Ehdittiinpä sentään ikuistaa kuviin ainakin tämä yksi asu! Tuota paitaa oon ihaillut jo loman alusta asti Primarkissa, mutta jäi harmittamaan kun en sitä ostanut. Palattiin kuitenkin vielä yhtenä päivänä käymään siellä ja ilokseni huomasin että kyseisiä paitoja oli vielä jäljellä ja ne oli myös tullut alennukseen. Hintaa sille jäi enää 3 euroa, joten se tarttui sitten matkaan. Hame taas on toinen kiva löytö Zarasta. Olin etsinyt tuollaista stretch-kangasta olevaa farkkuhametta joka on mukava päällä, ja tuo on kyllä ihan täydellinen! Toivottavasti säät sallii vielä Suomessakin ja pääsee pukemaan tuon hameen vielä sielläkin. Nyt kuitenkin suuntaan vielä nauttimaan viimeisestä päivästä täällä, matkalaukutkin on jo pakattu niin saa vielä rentoutua tämän päivän.

pixlr_20180708104520544
paita Primark // farkkuhame Zara // kengät Converse

pixlr_20180708104202876
PicsArt_07-08-11.32.22
2018-07-07 10.50.42 1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.