VALIKKO
11.11.2015 22:50

Candy Smile-huulikiiltokynä

DSC04421

Lähdin etsimään kaupasta huulipunaa, joka olisi syksyyn sopiva ja tumman sävyinen. Löysin tuon vasemmanpuoleisen yksilön ja ihastuin siihen heti! Katsoin sitten hintalappua ja huomasin tarjouksen jossa kaksi kyseistä Natural Code Candy Smile-huulikiiltokynää sai vitosella. Kävipä tuuri! Nappasin sitten tuon tummemman punaisen kaveriksi pinkin sävyisen huulikiiltokynän. Hinta oli kyllä kohdallaan näissä ja se sopii hyvin opiskelijabudjettiin 🙂

DSC04422

Kyseessä on siis Candy Smile-huulikiiltokynä, jossa yhdistyvät väri ja kiilto. Kynää ei tarvitsee terottaa vaan sitä kieritetään toisesta päästä (ehdottomasti plussaa!). Riittävän pieni kärki mahdollistaa tarkan rajauksen. Väri oli todella intensiivinen ja kiiltoakin löytyi sopivasti. Hieman epäillytti aluksi tuo nimi ”huulikiiltokynä”, sillä en huulikiilloista kamalasti välitä ja olinhan lähtenyt etsimään huulipunaa. Tämä huulikiiltokynä oli kuitenkin yllätys, sillä se ei ollutkaan sellainen tahmaava niinkuin huulikiillot yleensä ovat ja huulilla tämä on aivan kuin huulipuna. Lopputulos olikin huulilla ihanan pigmenttinen ja huulia kosteuttava, muttei kuitenkaan liian paksun tuntuinen.

candy-smile

Tummempi huulikiiltokynä oli sävyltään 6 – Cherry Pop. Sävy hieman vääristää yllä olevassa kuvassa, se on nimittäin luonnossa tuotakin tummempi. Tykkään tuosta väristä tosi paljon, se on juuri sellainen ihanan syksyinen mitä kaipailinkin.

candy-smile2

Ylhäällä näkyvä sävy taas on 3 – Raspberry Jelly. Väri on raikas ja söpö pinkki. Tykkään tästäkin tosi kovasti, vaikka alun perin lähdinkin ostamaan tuota tummempaa sävyä.

Onko teillä kokemusta näistä Candy Smile-huulikiiltokynistä?

Kommentit

 • Sofia / Kaksinaamainen

  Aivan ihana tuo punainen sävy! Multa löytyy vain punainen mattakynä, mutta se on niin kuivattava, tämä olisi varmaan parempi vaihtoehto 🙂 Pitääkin napata tänään mukaan kaupasta. Kiitos vinkistä, mä en ollut edes kuullut näistä aikaisemmin!

   0
 • Sofia Keitaanranta

  näyttääpä kivoilta! Itellä ei oo noista kokemusta noista mutta pakko kyllä ostaa tuo pinkki :)!

   0
 • Enni

  mäkin tykkään siitä aivan älyttömästi! tää ei kyllä kuivata yhtään ja voin suositella tätä lämpimästi 🙂

   0
 • Enni

  noi on kyllä tosi kivoja! toi pinkki on kyllä kiva sävy kans 🙂

   0
 • Sofia-

  Mäkin haluun!! Saako noita ihan jostain perus sokokselta vai mistä ostit?

   0
 • Sofia-

  Mäkin haluun!! Saako noita ihan jostain perus sokokselta vai mistä ostit?

   0
 • Enni

  haha, sun kommentti tuli taas kaks kertaa 😀 joo saa! ja saa varmasti muualtakin 🙂 mutta sokkarilta ite ainakin ostin!

   0
 • Sofia-

  Menee hermo tän bloggerin kaa!!!:D kävin ostaa jo eilen,mut nyt ne oli kympin yks kappale ni en raaskinu kahta ostaa.. Mut hyvältä on vaikuttanu!

   0
 • Sofia-

  Menee hermo tän bloggerin kaa!!!:D kävin ostaa jo eilen,mut nyt ne oli kympin yks kappale ni en raaskinu kahta ostaa.. Mut hyvältä on vaikuttanu!

   0
 • Enni

  oikeesti :O outoo koska mulla makso kaks kappaletta vitosen! kiva että tykkäät 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.