VALIKKO
14.6.2018 14:40

Dermosilin kesätilaus

DSC07168

Näin etenkin kesän tullen innostun ihonhoidosta aivan uudella tavalla. Mun yksi luottomerkki ihonhoidossa on Dermosil, ja sieltä tuleekin tehtyä aina silloin tällöin tilauksia. Dermosilin tilaukset on kyllä aina yksi kiva piristys arkeen, kun pääsee testailemaan uusia tuotteita ja hellimään ihoa kivoilla tuotteilla. 🙂 Lähiaikoina starttasi myös Dermosilin kesän on tour-kiertue, jossa Dermosilin bussi pysähtyy eri puolille Suomea. Kävin myös vierailemassa bussissa kun se tuli Jyväskylään ja sieltä löytyikin muutamia uusia tuotteita testiin. Tuo bussi oli siitä kätevä että kaikkia tuotteita pääsi testaamaan ennen ostopäätöksen tekoa ja myyjät olivat mukana neuvomassa ja auttamassa tuotteiden valitsemisessa.

Dermosilin tuotteet on olleet mun mielestä aina tosi laadukkaita ja jokainen tilaamani tuote on sopinut mun herkälle iholle. Tuotteita löytyy netistä laajasti ja valikoima uudistuu aina sopivin väliajoin. Tykkään myös siitä kun tuotteita saa arvostella netissä ja siellä onkin lähes joka tuotteessa jonkinlaisia arvosteluja. Mulla on tapana aina lukea tuotearvostelut ennen kuin pistän tuotteen tilaukseen, ja ne onkin usein auttanut mua valitsemaan itselle sopivan tuotteen. Ajattelin nyt esitellä teille mun kesän Dermosil-tilauksen. Tälläkin kertaa tilaus osui nappiin ja kaikki tuotteet oli itselle mieluisia.

Dermosil vitamin E käsirasva

Vitamin E-käsivoide

Tämän käsirasvan sain kaupanpäällisenä Dermosilin bussista, ja se onkin päässyt nyt jokailtaiseen käyttöön. Mulla on tapana rasvata kädet aina ennen nukkumaanmenoa, ja aina herätessä käsien iho onkin ihanan pehmeä. Tässä tuotteessa on muiden Vitamin E-tuotteiden tapaan tuotesarjaan tyypillinen tuoksu, josta tykkään. Tuoksu on miellyttävä ja hempeä.

Dermosil apple body peeling vartalokuorinta

Apple body peeling-vartalokuorinta

Tämän vartalokuorinnan tilaamista mietin pitkään. Lopulta kun käytiin äidin kanssa Dermosilin bussissa ja pääsin testaamaan sitä, niin se päätyi matkaan. Tuotteessa on mukana aitoa omenauutetta ja tuote tuoksuukin ihanan omenaiselle. Kuorivina rakeina toimivat selluloosarakeet ja shea-pähkinöiden kuorirouheet, jotka raikastavat ja kuorivat ihon hellävaraisesti. Iho tuntui ihanan raikkaalle ja puhdistetulle tämän käytön jälkeen!

Dermosil sensitive puhdistusmaito

Sensitive-puhdistusmaito

Tähän tuotteeseen törmäsin ensimmäistä kertaa kun testasin sitä äidiltä. Ollaan molemmat hurahdettu Dermosilin tuotteisiin ja testaillaankin niitä aina toisiltamme. Ihastuin tähän puhdistusmaitoon niin että oli pakko tilata se itsellekin. Tällä saa kätevästi ja nopeasti puhdistettua meikit ja epäpuhtaudet iholta. Koostumus on kivan voidemaista ja iho jää ihanan kosteutetuksi puhdistuksen jälkeen. Tuote sopii kuivalle, normaalillle ja herkälle iholle.

Dermosil faces mattavoide

Faces-mattavoide

Kesällä iholla on tapana alkaa kiiltää aina jossakin vaiheessa päivää, ja ostinkin testiin vanhan kasvovoiteen loputtua tällaisen kevyen mattavoiteen. Tuote todella on aika kevyt, joten kuivaihoiselle suosittelen hieman rasvaisempaa voidetta. Voide tekee ihosta ihanan mattaisen ja mattapintaisuus säilyy iholla pitkään. Tuotteessa on myös aivan ihana tuoksu, ehdottomasti miellyttävin tuoksu mihin olen koskaan kasvovoiteessa törmännyt!

Dermosil silottava vartalogeeli

Silottava vartalogeeli

Rankkojen laihtumis-lihomis-kausien jälkeen mun ihosta on tullut etenkin jalkojen alueella todella huono. Selluliitti onkin ollut mun ongelma jalkojen alueella jo pitkään, eikä se ole oikein lähtenyt liikunnalla tai terveellisillä elämäntavoilla minnekään. Mun itsetuntoon on tosi paljon vaikuttanut tämä, ja ajattelin että haluan yrittää tehdä asialle jotain. Päätin ostaa testiin Dermosilin silottavan vartalogeelin, jonka pitäisi auttaa selluliitti-ihon kanssa. Tuotteen luvataan parantavan ihon ulkonäköä, ja itse huomaan pieniä muutoksia nyt parin viikon käytön jälkeen. Iho tuntuu ja näyttää kirkkaalle sekä sileämmälle. Tuotteen kerrotaan vaikuttavan parhaiten kuoritulla iholla ja tuotteen rinnalle täytyy muistaa myös muut terveelliset elämäntavat. Tuotteessa on miellyttävä sitrustuoksu, joka haihtuu pian iholle levityksen jälkeen, eikä jää tuoksumaan vahvasti pitkäksi aikaa.

Dermosil classic deo roll-on

Classic deo roll-on

Vanhan deodorantin loputtua päätin myös ensimmäistä kertaa ostaa testiin Dermosilin antiperspirantin. Tuote on tehokas, kuivuu nopeasti ja tuoksu on ihanan miellyttävä. Tuotteen tehon kerrotaan perustuvan siihen, että se aktivoituu vartalon lämmöstä. Hintaa tällä on hieman alle 3 euroa, joten plussaa myös sen edullisuudesta!

Onko Dermosil teille tuttu? Jos on niin mitä te ootte tykänneet Dermosilin tuotteista?

 

Kommentit

 • Taru

  Mä en oo koskaan kokeillut mitään Dermosililtä, mutta just kaikissa blogeissa sitä on hehkutettu niin paljon että on varmaan pakko kohta tilata jotain! 🙂

   0
 • Sofia

  Mä rakastan Dermosilin tuotteita tosi paljon! ♥ Mulla on just tällä hetkellä käytössä tuo sama deodorantti. Tuota puhdistusmaitoa mun on pitänyt jo jonkin aikaa kokeilla. Tilaan sitä sitten, kun saan mun entisen käytettyä loppuun 😀

   0
 • Enni

  Suosittelen kyllä tosi lämpimästi Dermosiliä, ite oon kyllä tykännyt siitä tosi paljon! 🙂

   0
 • Enni

  Sama juttu täällä ja kiva kuulla että Dermosil on tuttu sullekin 🙂 Ite oon tykännyt tosi paljon tosta deodorantista! Ja puhdistusmaitoa voin myös suositella, sekin jää kyllä vakituiseen käyttöön mulla ihonhoidossa. 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.