VALIKKO
15.7.2017 17:06

DIY: bändipaidasta hapsupaita

diy hapsupaita 5

Mulla oli kaappien pohjalla lojunut jo pitkään Nirvanan bändipaita. Se oli kivan näköinen, mutta vähälle käytölle jäänyt, joten vein sen viime viikolla ulkokirppikselle myytäväksi. Se ei kuitenkaan mennyt kaupaksi, joten aattelin että ehkä mä voisin ite koittaa tuunata sitä niin että se pääsisi vielä mulle käyttöön. Siitä syntyikin sitten idea hihattomasta hapsupaidasta, jonka ohjeen aattelin jakaa täälläkin. Lopussa on sitten ennen jälkeen -kuva 🙂 Tämän tekemiseen tarvitaan ainoastaan sakset ja paita.

OHJE:

diy hapsupaita 4

1. Leikkaa paidasta hihat pois.

diy hapsupaita 1

2. Leikkaa myös paidan alaosa irti.

diy hapsupaita 2

3. Kiinnitä paitaan maalarinteippi, jonka avulla leikkaat hapsut tasaisen pituisiksi. Leikkaa hapsuista haluamasi paksuisi ja pituisia.

Valmista! Tää oli tosi helppo toteuttaa ja tykkään tosi paljon lopputuloksesta. Nyt paidasta tuli enemmän mun tyylinen ja vielä kun kesäkelejä on mahdollisesti jäljellä niin tää sopii varmasti kivasti farkkushortsien kanssa!

diy hapsupaita

Mitä tykkäsitte tästä diy-ohjeesta? 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.