VALIKKO
21.4.2016 11:55

DIY: erase board

DSC01850

Löysin superkivan diy-ohjeen Pinterestistä ja se pääsikin heti testaukseen. Kyseessä on erase board, miten sen nyt suomentaisi? No, tuollainen taulu jonne voi jättää viestejä tai vaikka tehdä muistilistan. Ohje oli niin helppo ettei edes tarvinnut lähteä kauppaan etsimään materiaaleja. Tarvitset taulua varten:

♥ kartonkia / lahjapaperia / joku kiva tausta taululle
♥ kehykset
♥ tussin

DSC01845

Ohje on todella yksinkertainen: Laita kartonki / tausta kehyksiin ja eikun kirjoittelemaan! Itse käytin viestin kirjoittamiseen permanenttitussia. Päätin laittaa aika yksinkertaisen kartongin taustaksi, jotta viesti erottuu helposti.

DSC01834

Miten tussin saa sitten pois taulusta? Kynsilakka toimii tähän tarkoitukseen loistavasti ja tussi lähtee parilla pyyhkäisyllä pois. Nyt ei enää tarvita niitä joka pöydällä lojuvia muistilappusia, joita ainakin meidän kotoa löytyy vähän liikaakin.

DSC01842

Ensi viikolla postaan myös kivan diy-äitienpäivälahjaehdotuksen, joten pysykäähän kuulolla!

Mitä tykkäsitte tästä diy-ohjeesta?

Kommentit

 • Onko tuossa taulussa siis lasi pahvin päällä? 😮 Vai pelkkä muoviläpyskä? Mietin miten tuo permanenttitussi lähtee pis kun meidän kehyksissä on sellainen muovinen pleksijuttu päällysteenä. Muuten tosi mukava idea, täytyy laittaa ehdottomasti totuetukseen! 🙂 Olisi mukava esim. kirjoitella söpöjä viestejä paremmalle puoliskolle aamuisin, haha!

   0
 • Enni

  Toi on pelkkä muoviläpyskä, siitä ainakin lähtee tosi hyvin kynsilakanpuhdistusaineella toi tussi pois. En kyllä osaa yhtään sanoa sitten että toimiiko se pleksin kanssa! Kiva kuulla, koita ihmeessä 🙂 Haha, tähän on kyllä kiva laittaa aina viestejä toiselle 😉

   0
 • Sofia Keitaanranta

  Ihana Idea! Nää diy postaukset on aina olleet yksiä mun lemppareista blogeissa 🙂 ♥

   0
 • Enni

  Kiva kuulla että tykkäät 🙂 Diy-postaukset on kyllä munkin mielestä tosi kivoja!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.